Når:søndag 6. september 201506.09.2015 kl. 17:00
Hvor:Korskirken
Dirigent:Bjørn Breistein
Pris:120,- / 80,- (Skolekorpsmusikanter gratis)

I dag gikk startskuddet for sesongen 2015/16 for Krohnengen Brass Band, og vi ønsket gamle og nye medlemmer hjertelig velkommen på Meyermarken bydelshus. Årets første konsert blir søndag 6. september kl.17:00 i Korskirken.

Program

Introduction - Aagaard-Nilsen, Torstein

Rusalka's Song to the Moon - Dvorak, Anton, arr. Langford, Gordon
Solist: Kristine Brennesvik-Karlsen, kornett

My Treasure - Heaton, Wilfred

Resurgam - Ball, Eric

Australasian, The - Rimmer, William

Impromptu for Tuba - Barry, Daryl
Solist: Sondre Undertun, tuba

Variations on a Ninth - Vinter, Gilbert

Little serenade - Tomlinson, Ernest

Traversada - Waespi, Oliver

Denne sesongen har vi gleden av å ønske fire nye musikanter hjertelig velkommen til KBB.

På solokornett har vi fått et tilskudd fra nord i Sindre Bowitz Larsen. Sindre kommer fra Tromsø og har nå flyttet til Bergen for å ta master i utøvende musikk ved Griegakademiet. Sindre har en allsidig bakgrunn, og i tillegg til spill i Trømsø Brass Band, har han erfaring fra janitsjarkorps, storband og orkester. Vi ønsker Sindre hjertelig velkommen, og håper han vil trives både i KBB og i Bergen.

På 1. bariton ønsker vi Synnøve Spildrejorde fra Hosle i Bærum velkommen. Synnøve går andre året på bachelor i arbeids- og organisasjonsosykologi ved UiB. Synnøve kommer fra Haslum Skoles Jentekorps, og har i tillegg spilt i Asker og Bærum Ungdomskorps, Stabekk Janitsjarorkester, Lindås Brass og Oster Brass. Jeg gikk også på Manger Folkehøgskule i sesongen 2013/2014.

På horn har vi fått nok et medlem som heter Milde til etternavn, nemlig Åshild Milde. Åshild er intet mindre enn niesen til vår eminente solohornist Anita Milde, og kommer fra Smørås skolemusikk. I tillegg har Åshild spilt i Flesland Musikklag. Åshild jobber i barnehage i år, og planlegger å begynne på studier neste høst.

Åshild er ikke den eneste Milde som starter i KBB denne høsten, også broren hennes Vegard er ny på slagverk. Vegard Milde kommer også fra Smørås skolemusikk, og planlegger å starte på studier neste høst.

Synnøve, Åshild og Vegard har vært vikarer i KBB tidligere, og vi ønsker dem hjertelig velkommen som faste musikanter. I tillegg returnerer Hildegunn, Monika og Sondre etter en liten pause!

Vi i KBB ser fram mot en sesong med mange høydepunkt, og glede oss over å starte denne under ledelse av vår nye faste dirigent Bjørn Breistein.

Vi sees i Korskirken søndag 6.september kl.17:00.