Når:søndag 24. april 202224.04.2022 kl. 15:00
Hvor:Grieghallens foajé
Dirigent:Jane G. Westervik
Pris:150,- / 75,- (Skolekorpsmusikanter gratis)

Krohnengen Brass Band under ledelse av vår faste dirigent Jane G. Westervik ønsker hjertelig velkommen til den tradisjonsrike solistkonserten med unge talenter i Grieghallens foajé søndag 24. april kl. 15.00.

Toppkorpsene har en sentral rolle som gode ambassadører og inspirasjonskilde for barn og ungdom. Solistkonserten er et av KBBs mange bidrag på å gi unge musikanter et fundament for menneskelig og musikalsk utvikling i et trygt sosialt og musikalsk miljø, med ønske om å inspirere musikantene til videre satsing. 

Solistkonserten er en tradisjon for KBB og flere av våre medlemmer har tidligere deltatt på solistkonserten vår. I år har vi gleden av å presentere solister som representerer ulike instrumentgrupper og ulike lokale skolekorps fra Vestland fylke. Årets solister er:

Malin Hindenes er 16 år og spiller euphonium i Kløvheim Skulekorps.
Tallak Bertin Thorgrimsen Stensvold er 16 år og spiller i Ravnanger Brass.
Maja Grønseth er 17 år og spiller trombone i Tertnes Skoles Musikkorps.
Even Grimstad er 17år og spiller kornett i Skodvin Skulemusikk.

For oss i Krohnengen Brass Band er solistkonserten en av sesongens kjekkeste konserter, og vi gleder oss stort til å spille sammen med de unge talentene som er selve korpsbevegelsens framtid.

Vi håper fans, korpsinteresserte, familie og venner tar turen til en begivenhetsrik konsert i Foajéen søndag 24. april klokken 15.00.

Priser: 150,- / 75,-(Gratis for skolekorpsmusikanter og elever ved Manger Folkehøgskule)

Billett kjøpes i døren med Vipps (Krohnengen Brass Band #97985), kort, eller kontant.

Vi setter stor pris på våre støttespillere som bidrar til å muliggjøre vår satsning mot barn og unge i fylket. Takk til Bergen kommune, Vestland fylkeskommune, Norsk musikkråd og Grieg Foundation for støtten til årets solistkonsert med unge talenter.