Vi er godt i gang med en ny sesong og gleder oss stort til våre kommende prosjekter. Først ut er Festaften med Kleppe Musikklag lørdag 10. september i Peer-Gynt salen. Videre følger Brass på Logen, KBB UNG 2022, 3 x Krohnengen, Siddis Brass, Brass in Concert og Jul på Verftet, før vi gyver løs på oppkjøringen til NM Brass. 

Sesongen vi har lagt bak oss var preget av musikalsk utvikling, god stemning og mange oppturer, tross en koronapreget høst og vinter. Av høydepunkter kan blant annet nevnes KBB UNG, solistkonserten med unge talenter, samarbeidskonserten med Eikanger-Bjørsvik og Manger Musikklag, storbandkonserten med Adam Rapa og Jannicke Ellingsen, en strålende  nasjonaldagsfeiring og sist, men ikke minst en fantastisk sesongavslutning på Stord korpsfest under ledelse av prof. Garry Cutt. 

Som vanlig er det noen medlemmer som forlater oss, og noen nye som begynner. Ved sesongavslutningen i juni på Stord spilte våre solokornettister gjennom flere sesonger, Thomas André Marøy og Vilde Gjerde, sine siste konserter med oss. Videre takket vår andretrombonist Line Hansen Talleraas for seg som musikant, etter lang og tro tjeneste både som musikant og flere sesonger i styret. Vi er takknemlige for at Line følger oss videre gjennom vårt støttelag. Videre takker vi Kristin Aarrestad for innsatsen på bakrekken gjennom sesongen som har gått og ønsker lykke til med videre spilling i Kleppe Musikklag. Til våre musikanter som sluttet i juni takker vi for denne gang. Takk for innsatsen og dedikasjonen til KBB. Lykke til med videre spilling. Vi ses og høres!

Denne sesongen har vi gleden av å ønske noen få nye medlemmer velkommen til oss. Vi gleder oss stort over å ønske Henrik Falang velkommen på solokornett, Niklas Kirkevik Heggernes på solokornett, Lars Anders Sivertsen på slagverk, Sondre Harestad og Helene Njå på 2. horn, i tillegg til at Saia Oline Malen fra Krohnengen Skoles Musikkorps blir med oss som hospitant på 3. kornett på flere av sesongens prosjekter.

Vi er glade for at vi også denne sesongen har med oss Jane Westervik som musikalske leder. Sammen med sitt instruksjonslag bestående av Helga Vetås, Grethe Tonheim og Hogne Holmås, har Jane lagt listen for en utviklende og spennende sesong! 

I tillegg er vi så heldige at vi også denne sesongen har fått med oss noen av verdens mest suksessfulle og respekterte brass band dirigenter; blant annet skal prof. Garry Cutt og Allan Withington lede oss gjennom flere prosjekter denne sesongen. 

Sesongen 22/23 blir spennende. Først ønsker vi vel møtt til Festaften og sesongens første konsert sammen med Kleppe Musikklag i Peer Gynt-salen lørdag 10. september klokken 18:00. På programmet står klassisk brass og hvert av korpsene vil fremføre et større verk i tillegg til at flere av korpsenes solister får vist seg frem.

Følg oss gjerne i våre sosiale kanaler, for å ta del i våre små og store øyeblikk. Vi er å finne på FacebookInstagramTwitter og Youtube.