Når:søndag 18. juni 201718.06.2017 kl. 19:00
Hvor:Korskirken
Dirigent:Garry Cutt
Pris:150,- / 100,- (Skolekorpsmusikanter gratis)

Sesongens siste konsert nærmer seg med stormskritt. Søndag 18. juni klokken 19:00 inviterer Krohnengen Brass Band under ledelse av Garry Cutt og Bjørsvik Brass under ledelse av Torstein Aagaard-Nilsen til sesongavslutning i Korskirken. Vi lover et variert program, der publikum får høre brass på sitt beste presentert av to av regionens beste brass band.

På programmet til KBB er flere klassikere, blant annet Journey into Freedom av Eric Ball, Praise av Wilfred Heaton og Toccata fra Organ Symphony No. 5 arrangert av Philip Sparke.

Bjørsvik Brass feirer Komponistforeningens 100-års jubileum med å fremføre bl.a. Awakening av Torstein Aagaard-Nilsen. Videre blir det en musikalsk markering av Gordon Langfords nylige bortgang, med fremføring av både Men of Harlech og Pavane, begge arrangert av Langford.

Fullstendig program er å finne på Facebook-arrangementet «Brass på sitt beste med Krohnengen Brass Band og Bjørsvik Brass». Vi ser frem til å sette et verdig punktum for sesongen 2016/2017 sammen med Bjørsvik Brass i Korskirken. Vi håper mange tar turen for å høre oss før begge korps tar en velfortjent sommerferie.

Det har vært en spennende sesong med både nedturer og oppturer for KBB sin del. Seieren på Oslo Brassfestival siste helgen i april er et av høydepunktene. I disse dager spikres neste års besetning, og alle brikkene er snart på plass. Følg med på kbb.no for mer informasjon om neste sesong, med presentasjon av dirigenter og nye medlemmer. I tillegg til vår hjemmeside, er vi aktive på Facebook, Twitter og Instagram. Følg oss gjerne og ta del i store og små øyeblikk fra vår hektiske KBB-hverdag.