Jul på Verftet

Lørdag 3. desember klokken 19:00 inviterer Krohnengen Brass Band under ledelse av Allan Withingthon, sammen med gjestene Silje Louise Spurkeland og Jazzkvartetten Ljodlaug til «Jul på Verftet».  

Les mer

Krohnengen Brass Band på 7. plass i Brass in Concert 2022

Fredag 18. november satte Krohnengen Brass Band kurs mot Newcastle for å delta i den prestisjetunge underholdningskonkurransen Brass in Concert. Det var en fantastisk opplevelse å fremføre «From Bergen With Love» under ledelse av Ray Farr for et fullsatt i Sage Gateshead i sterkt selskap blant verdens beste brassband. KBB fikk god respons fra salen og endte på en solid 7. plass!  

Les mer

Krohnengen Brass Band til Brass in Concert 

Vi i Krohnengen Brass Band er snart klare for å reise til Newcastle, for å delta på årets Brass in Concert under ledelse av dirigent Ray Farr. Etter at vi kom på andre plass i Siddis Brass 2019, ble vi invitert til å delta i konkurransen.

Les mer

Sesongstart KBB 2022/2023

Vi er godt i gang med en ny sesong og gleder oss stort til våre kommende prosjekter. Først ut er Festaften med Kleppe Musikklag lørdag 10. september i Peer-Gynt salen. Videre følger Brass på Logen, KBB UNG 2022, 3 x Krohnengen, Siddis Brass, Brass in Concert og Jul på Verftet, før vi gyver løs på oppkjøringen til NM Brass. 

Les mer

© 2022 KBB

Toppen ↑