Hurra for 17. mai!

Tradisjonen tro er Krohnengen Brass Band endelig tilbake i Bergen sentrum på 17. mai, og programmet er som vanlig tett.

Les mer

Musikkcruise på Byfjorden

Torsdag den 2. juni 2022 inviterer Stiftelsen D/S Stord I til musikkcruise på Byfjorden sammen med oss i Krohnengen Brass Band.

Les mer

Solistkonsert med unge talenter

Krohnengen Brass Band under ledelse av vår faste dirigent Jane G. Westervik ønsker hjertelig velkommen til den tradisjonsrike solistkonserten med unge talenter i Grieghallens foajé søndag 24. april kl. 15.00.

Les mer

HELAFTEN

Krohnengen Brass Band under ledelse av Sindre Dalhaug har gleden av å invitere til en helaften med fengende musikk, sammen med solo-euphoniumist Jannicke Eide Ellingsen og trompetsolisten Adam Rapa.

Les mer

Hordablæsten 2022

I helgen gikk Hordablæsten av stabelen etter to lange år med korona-pause. Krohnengen Brass Band har jobbet dugnad og bidratt med alt fra instruktører til aspirantseminaret, konferansierer, dørvakter, catering, scenearbeidere og heiagjeng for alle årets deltakere.

Les mer

Årsmøte og nytt styre i Krohnengen Brass Band

Fredag 18. februar ble heldigitalt årsmøte og medlemsmøte gjennomført i Krohnengen Brass Band. På årsmøtet ble korpsåret 2021 gjennomgått både musikalsk og organisatorisk, og det ble gjennomført valg av nytt styre.

Les mer

Godt nytt år fra Krohnengen Brass Band!

Året 2021 er snart forbi. Dessverre ble heller ikke avslutningen av dette året slik som vi hadde ønsket og håpet på. Vi både startet og avsluttet året med avlyste arrangementer og alternative aktiviteter. Det er da en stor fordel å ha engasjerte og kreative medlemmer, samt et styre som har vært nyskapende og fokusert på å opprettholde aktiviteter og tilpasninger gjennom alternative opplegg i tråd med de til enhver tid gjeldende restriksjoner.

Les mer

Grieg Foundation fornyer støtten til KBB!

Vi mottok i dag den gledelige nyheten om at Grieg Foundation fornyer støtten til Krohnengen Brass Band. Grieg Foundation har helt siden 2010 vært en av våre viktigste støttespillere, gjennom betydelige økonomiske bidrag til korpsets drift.

Les mer

Jul på Verftet (avlyst)

Lørdag 11. desember klokken 19:00 inviterer Krohnengen Brass Band under ledelse av Sindre Dalhaug og Silje Louise Spurkeland til «Jul på Verftet». Denne kvelden er det duket for en helaften med svingende julemusikk og klassikere som vi håper vil få deg til å gå smilende og nynnende fra Verftet etter endt konsert.

Les mer

KBB UNG 2021

I helgen feiret vi gjenåpningen av Norge på beste vis sammen med kremen av barn og unge. KBB UNG ble arrangert for femte gang i Lungegaarden Kulturarena, med musikanter fra fjern og nær i aldersgruppen 9 til 20 år. Vi er mektig imponert over alle de dyktige musikantene som deltok, og kan slå fast at det ble en fantastisk kjekk, utviklende og innholdsrik samling.

Les mer

From Ancient Times

Krohnengen Brass Band under ledelse av Allan Withington inviterer til sesongens andre konsert i Lungegaardens Kulturarena onsdag 22. september klokken 19:00. I tillegg er vi så heldige å ha med oss våre gode venner i Krohnengen Skoles Musikkorps, som ledes av sin nye dirigent Thorgeir Thunestvedt.

Les mer

Klassisk Brass

Krohnengen Brass Band under ledelse av vår musikalske leder Jane Westervik inviterer til sesongens første konsert i Lungegaarden Kulturarena lørdag 4. september klokken 16:00.

Les mer

© 2023 KBB

Toppen ↑