Godt nytt år fra Krohnengen Brass Band!

Året 2021 er snart forbi. Dessverre ble heller ikke avslutningen av dette året slik som vi hadde ønsket og håpet på. Vi både startet og avsluttet året med avlyste arrangementer og alternative aktiviteter. Det er da en stor fordel å ha engasjerte og kreative medlemmer, samt et styre som har vært nyskapende og fokusert på å opprettholde aktiviteter og tilpasninger gjennom alternative opplegg i tråd med de til enhver tid gjeldende restriksjoner.

Les mer

Grieg Foundation fornyer støtten til KBB!

Vi mottok i dag den gledelige nyheten om at Grieg Foundation fornyer støtten til Krohnengen Brass Band. Grieg Foundation har helt siden 2010 vært en av våre viktigste støttespillere, gjennom betydelige økonomiske bidrag til korpsets drift.

Les mer

Jul på Verftet (avlyst)

Lørdag 11. desember klokken 19:00 inviterer Krohnengen Brass Band under ledelse av Sindre Dalhaug og Silje Louise Spurkeland til «Jul på Verftet». Denne kvelden er det duket for en helaften med svingende julemusikk og klassikere som vi håper vil få deg til å gå smilende og nynnende fra Verftet etter endt konsert.

Les mer

KBB UNG 2021

I helgen feiret vi gjenåpningen av Norge på beste vis sammen med kremen av barn og unge. KBB UNG ble arrangert for femte gang i Lungegaarden Kulturarena, med musikanter fra fjern og nær i aldersgruppen 9 til 20 år. Vi er mektig imponert over alle de dyktige musikantene som deltok, og kan slå fast at det ble en fantastisk kjekk, utviklende og innholdsrik samling.

Les mer

From Ancient Times

Krohnengen Brass Band under ledelse av Allan Withington inviterer til sesongens andre konsert i Lungegaardens Kulturarena onsdag 22. september klokken 19:00. I tillegg er vi så heldige å ha med oss våre gode venner i Krohnengen Skoles Musikkorps, som ledes av sin nye dirigent Thorgeir Thunestvedt.

Les mer

Klassisk Brass

Krohnengen Brass Band under ledelse av vår musikalske leder Jane Westervik inviterer til sesongens første konsert i Lungegaarden Kulturarena lørdag 4. september klokken 16:00.

Les mer

© 2022 KBB

Toppen ↑