Hurra for 17. mai!

Til tross for en litt annerledes oppladning til årets nasjonaldagsfeiring, er Krohnengen Brass Band også i år å høre og se i Bergen. Nytt av året er at korpset stiller med to ensembler fra klokken 0900 for å nå ut til flest mulig med lyden av 17. mai.

Les mer

Påskehilsen fra oss i KBB

Det er en utfordrende tid vi er inne i, ikke bare for korps- og kulturverden, men for hele verdenssamfunnet. I kjølvannet av et vellykket Norgesmesterskap og fantastisk prosjekt med trompetvirtuosen Adam Rapa, skulle vi hatt en aktiv vår med flere spennende prosjekter, konkurranser, dugnader og spilleoppdrag. I stedet foregår nå all aktivitet hver for oss på øvingsrommet og gjennom digitale plattformer.

Les mer

Krohnengen Brass Band trenger ny principal kornett

Fra sesongen 2020/2021 har Krohnengen Brass Band ledig plass på principal kornett.

Les mer

Helaften med Krohnengen Brass Band og Adam Rapa

Krohnengen Brass Band under ledelse av Bjørn Sagstad har gleden av å invitere til en helaften med fengende musikk, sammen med trompetsolisten Adam Rapa.

Les mer

Årsmøte og nytt styre i Krohnengen Brass Band

Fredag 14. februar ble det gjennomført årsmøte og medlemsmøte i Krohnengen Brass Band. På årsmøtet ble korpsåret 2019 gjennomgått både musikalsk og organisatorisk, og det ble gjennomført valg av nytt styre. Sentralt på medlemsmøtet sto evaluering av årets NM og konstruktive innspill ble lagt på bordet for å heve nivået ytterligere.

Les mer

NM for brass band 2020

Krohnengen Brass Band er godt i gang med oppkjøringen til et av årets høydepunkt; norgesmesterskapet for brass band 2020. Vi skal delta i elitedivisjon under ledelse av vår NM-dirigent professor Nicholas J. Childs. Vi gleder oss til å entre scenen i Grieghallen for vår fremføring av pliktnummer fredag 7. og selvvalgt lørdag 8. februar.

Les mer

Godt nytt år fra Krohnengen Brass Band!

Krohnengen Brass Band ble stiftet i 1969 og feiret med det 50 år i 2019. Vi ser tilbake på et innholdsrikt jubileumsår med mange oppturer og gode musikalske øyeblikk.

Les mer

KBB med flere nominasjoner i 4BR Awards 2019

Vi er stolte over å få være del av 4barsrest sine nominasjoner i år!

Les mer

2. plass i elitedivisjonen og tidenes beste resultat i Siddis Brass!

Det har vært en fantastisk oppkjøring til årets Siddis Brass. Tusen takk til Garry Cutt for et utrolig utviklende og inspirerende samarbeid! Vi må også takke vår musikalske leder Jane Westervik og våre instruktører Hogne Olai Holmås, Helga Vetås og Grethe W. Tonheim for et solid arbeid med korpset!

Les mer

KBB presenterer «Fem store» i Siddis

Det nærmer seg en av korpssesongens store høydepunkter, underholdningskonkurransen Siddis Brass. Konkurransen går av stabelen lørdag 2. november i Stavanger Konserthus. I år, som i fjor, deltar Krohnengen Brass Band i elitedivisjonen, under ledelse av Garry Cutt.

Les mer

Rekordstor deltagelse på KBB UNG

Vi i Krohnengen Brass Band startet uken med et smil om munnen og ser tilbake på en fantastisk kjekk samling. Over 80 musikanter deltok på årets KBB UNG, og vi er mektig imponert over alle de dyktige musikantene som spiller i distriktets ulike skolekorps.

Les mer

Krohnengens 50-årsjubileumskonsert

Søndag 29. september ble vårt 50-årsjubileum markert med en storslagen jubileumskonsert i Peer Gynt-salen, og vi retter en stor takk til alle som tok turen til Peer Gynt-salen og bidro til en fantastisk og minnerik kveld.

Les mer

Krohnengen Brass Band 50 år!

Krohnengen Brass Band ble stiftet i 1969 og feirer med det 50 år i år. Som en sentral del av årets feiring ønsker hele Krohnengen-familien velkommen til en storslagen jubileumskonsert.

Les mer

KBB med verdenspremiere i Nygårdsparken

Torsdag 22. august klokken 17:45 holder Krohnengen Brass Band sesongens første konsert i Nygårdsparken under ledelse av vår dirigent Jane G. Westervik. Vi ser frem til å varme opp publikum med et helnorsk program, komponert av lokale komponister og publikum kan glede seg til verdenspremieren av ”Rendezvous”, før Bergen Filharmoniske Orkester overtar podiet.

Les mer

© 2023 KBB

Toppen ↑