Grieg Foundation fornyer støtten til KBB

Grieg Foundation har helt siden 2010 vært en svært solid støttespiller for KBB gjennom betydelige økonomiske bidrag til korpsets drift. Årets bidrag er kr. 200.000,-, og totalt bidrag årene 2010 – 2017 er kr. 1.400.000,-.

Les mer

Sesongavslutning med KBB og Bjørsvik Brass

Sesongens siste konsert nærmer seg med stormskritt. Søndag 18. juni klokken 19:00 inviterer Krohnengen Brass Band under ledelse av Garry Cutt og Bjørsvik Brass under ledelse av Torstein Aagaard-Nilsen til sesongavslutning i Korskirken. Vi lover et variert program, der publikum får høre brass på sitt beste presentert av to av regionens beste brass band.

Les mer

Hurra for 17. mai!

Tradisjon tro er Krohnengen Brass Band også i år å se i Bergen sentrum på 17. mai, og programmet er som vanlig tett.

Les mer

Ut på tur, aldri sur…

I samarbeid med Gjensidigestiftelsen og NMF legger KBB ut på fottur helgen 12. til 14. mai. Prosjektet er en forlengelse av Friluftlivets år, hvor korps i Hordaland oppfordres til å ta instrumentene med seg ut på tur i sitt nærområde og spille for andre turgåere underveis.

Les mer

Vi har ledige plasser neste sesong!

Krohnengen Brass Band har ledig plass på slagverk og kornett til neste sesong. Ikke nøl med å ta kontakt på 977 51 565 eller styret@kbb.no hvis du har lyst til å spille med oss!

1. plass til KBB i Oslo Brassfestival

KBB deltok i helgen for første gang på Oslo Brassfestival, og under ledelse av Nick Ost stakk vi like godt av med seieren. I tillegg til 1. plassen fikk korpset også flere priser.

Les mer

KBB klare for Oslo Brassfestival

Til helgen går Oslo Brassfestival av stabelen. I den forbindelse arrangerte vi i går huskonsert på Meyermarken bydelshus. Her fremførte vi våre to konkurranseprogram – «Mozart Mirrors» og «A tribute to Michael Antrobus». Vi fikk god respons fra publikum og har stor tro på at vi skal gjøre en god figur i Oslo.

Les mer

Førpremiere Oslo Brassfestival

Til helgen skal Krohnengen Brass Band delta på Oslo Brassfestival for første gang. Før vi reiser over fjellet, ønsker vi å fremføre programmet lokalt. I den forbindelse inviterer vi til huskonsert på Meyermarken bydelshus, tirsdag 25.april kl. 20.00. Fri entré for alle, og det blir kafé i pausen.

Les mer

Solistkonserten 2017

Krohnengen Brass Band under ledelse av Nick Ost ønsker hjertelig velkommen til den tradisjonsrike solistkonserten med unge talenter!

Les mer

Ledige plasser på kornett, tuba og slagverk fra august 2017!

Krohnengen Brass Band er veldig glade for å ønske Henning Anundsen (principal) og Ståle Sleire Johansen (solo eb-tuba) velkommen som nye medlemmer i KBB neste sesong, men vi trenger et par til.

Les mer

Messing i Johanneskirken

Tertnes Brass og Krohnengen Brass Band fremfører vakker og spennende musikk i Johanneskirken søndag 2. april kl. 18:30. Les mer på Tertnes Brass sin Facebook-side…

Vel gjennomført euphonium- og barytondag

Lørdag 25. februar arrangerte KBB euphonium- og barytondag på Griegakademiet, ledet an av vår egen euphonium- og baritongruppe med Jannicke i spissen.

Les mer

Helaften med KBB og Martin Winter

Krohnengen Brass Band med dirigent Martin Winter har gleden av å invitere til en helaften med musikk som vi venter vil bringer frem godhumøret hos publikum.

Les mer

Nytt styre i Krohnengen Brass Band

Tirsdag 7. februar ble det avholdt årsmøte i Krohnengen Brass Band. På årsmøtet ble korpsåret 2016 gjennomgått både musikalsk og organisatorisk, og det ble gjennomført valg av nytt styre.

Les mer

Julenatt med Krohnengen Brass Band

Lørdag 3.desember klokken 18:00 inviterer Krohnengen Brass Band til vår årlige julekonsert i Sandvikskirken, denne gang under ledelse av Eirik Gjerdevik.

Les mer

KBB til Siddis med nytt Abba-program!

Torstein Aagaard-Nilsen og Abba. En heller usannsynlig konstellasjon tenker kanskje mange, men for Torstein var det et helt naturlig valg når han først skulle arrangere et komplett Siddis-program for KBB.

Les mer

Jan-Inge Kolaas utnevnt til nytt æresmedlem i Krohnengen Brass Band

Jan-Inge ble på sin 50-årsdag, 04.10.2016, utnevnt til korpsets 3. æresmedlem. Vårt første ærsmedlem, Jan-Inges mor, har oppdratt han godt! Jan-Inge har tilbrakt over halve livet sitt i KBB som utøvende medlem, styremedlem, kulturbærer, inspirator og en pådriver for utvikling.

Les mer

Shadow Songs på BrassWind 2016

Under ledelse av Bjørn Breistein presenterer Krohnengen Brass Band programmet Shadow Songs på BrassWind 2016. Årets festival går av stabelen førstkommende helg, og Krohnengen Brass Band sin konsert finner sted i Universitets aula lørdag 1.oktober kl. 17.30.

Les mer

Klassisk Brass i Johanneskirken

I år som i fjor åpner vi sesongen med et tilbakeblikk på brass band historien vår. Vi presenterer originaler som A Kensington Concerto og Variations on a Ninth, samt transkriberte klassikere som Corsair Ouverture og utdrag fra Saint-Säens’ orgelsymfoni.

Les mer

Besetningen for sesongen 2016/2017 er snart klar

De fleste brikkene for sesongen 2016/2017 er falt på plass, men før den tid tar vi en velfortjent sommerferie. 2015/2016 har vært hektisk for korpset, akkurat sånn som vi liker det!

Les mer

© 2023 KBB

Toppen ↑