Vårens store loppemarked nærmer seg

KBB er i full gang med å forberede vårens store loppemarked. Vi trenger store og små lopper som vi kan presentere på Rothaugen Skole 14. og 15. mai.

Klikk her hvis du har noe du ønsker gi til årets loppemarked!

Sted: Rothaugen Skole
Når: Lørdag 14. mai 09:30 – 16:00 og søndag 15. mai 11:00-16:00

Åpen kafeteria.

PS. Hvis du er interessert i å hjelpe oss på selve loppemarkedet, med salg, rydding, kafeteria etc., så ikke nøl med å ta kontakt! Vi trenger all den hjelpen vi kan få.

Solistkonserten 2016

Krohnengen Brass Band ønsker hjertelig velkommen til den tradisjonsrike solistkonserten med unge talenter!

Les mer

Grieg Foundation fortsetter sitt samarbeid med Krohnengen Brass Band

Grieg Foundation har helt siden 2010 vært en svært solid støttespiller for KBB gjennom betydelige økonomiske bidrag til korpsets drift. Årets bidrag er kr. 200.000,-, og totalt bidrag årene 2010 – 2016 er kr. 1.200.000,-.

Les mer

«Spiriti» i Håkonshallen

Onsdag 16. mars kl 19.30 inviterer Krohnengen Brass Band til konsert i selveste Håkonshallen. Allan Withington dirigerer oss for anledningen, og er selv konferansier under konserten. På programmet står blant annet O Magnum Mysterium, Deus in Adjutorium og Spiriti av Thomas Doss.

Les mer

Årsmøte og valg i KBB

I går ble det gjennomført medlemsmøte, årsmøte og valg i Krohnengen Brass Band. Sentralt på medlemsmøtet sto selvfølgelig en evaluering av årets NM, og det kom på bordet mange konstruktive innspill til hvordan øke nivået ytterligere.

Les mer

It’s the most wonderful time of the year

Oppkjøringen til norgesmesterskapet for brass, som går av stabelen i Grieghallen 5. –  6. februar, er allerede godt i gang for musikantene i Krohnengen Brass Band.

Les mer

«Kling no klokka» i Sandvikskirken

Lørdag 5. desember kl. 18:00 inviterer Krohnengen Brass Band til vår tradisjonsrike julekonsert i Sandvikskirken. Med oss på årets konsert har vi vokalgruppen KNIS fra Bergen, som består av Ann-Camilla Misje, Ingvild Christine Lysen Gjerstad, Kari Sæle og Tone Merete Jansen.

Les mer

KBB klar for Siddis

Klokken 16:30 sitter vi klare på scenen i Stavanger, og håper så mange som mulig stikker innom og hører på oss. Lykke til til alle deltagere!

Husk at vi også kan nytes på TV 2 Sumo!

Med lyn og torden til Siddis Brass

Det nærmer seg et av korpssesongens store høydepunkter, underholdningskonkurransen Siddis Brass Festival. Konkurransen går av stabelen 7. november i Stavanger Konserthus. I år, som i fjor, deltar Krohnengen Brass Band under ledelse av vår faste dirigent Bjørn Breistein.

Les mer

«Pang!» – norsk musikk for brass band

Fredag 2. oktober kl. 19.30 inntar Krohnengen Brass Band scenen i Logen under ledelse av dirigent Harald Eikaas. Med denne konserten ønsker vi å sette fokus på noe av den fantastiske musikken norske komponister har skrevet for brass band i nyere tid. Vi presentere musikk av Torstein Aagaard-Nilsen, Håkon Berge og Magnar Åm.

Les mer

Velkommen til ny sesong og høstens første konsert!

I dag gikk startskuddet for sesongen 2015/16 for Krohnengen Brass Band, og vi ønsket gamle og nye medlemmer hjertelig velkommen på Meyermarken bydelshus. Årets første konsert blir søndag 6. september kl.17:00 i Korskirken.

Les mer

© 2023 KBB

Toppen ↑