God sommer fra Krohnengen Brass Band!

Da er nok en sesong kommet til veis ende for Krohnengen Brass Band, og vi vil gjerne takke publikummere, dirigenter, støtteapparatet og alle andre som har bidratt. Som seg hør og bør på slutten av en sesong, har vi laget en liten sesongkavalkade, der vi oppsummerer en lærerik, utfordrende, sosial og utrolig kjekk sesong!

Les mer

Krohnengen Brass Band på turné til Stord!

5. – 7. juni reiser KBB på turné til Stord sammen med dirigent Michael Antrobus. Vi skal spille tre konserter i løpet av helgen, og ser frem mot å avslutte sesongen på denne vakre øyen sør i Hordaland.

Les mer

Vil du spille med et av landets ledende elitekorps?

Krohnengen Brass Band har ledig plass på kornett og slagverk fra august 2015.

Les mer

KBB klare for 17. mai

Tradisjon tro er Krohnengen Brass Band også i år å se i Bergen sentrum på 17. mai, og for første gang marsjerer vi i våre nye, lekre uniformer.

Les mer

Vårens store loppemarked nærmer seg

KBB er i full gang med å forberede vårens store loppemarked. Vi trenger store og små lopper som vi kan presentere på Rothaugen Skole 9. og 10. mai.

Les mer

Solistkonserten 2015

Krohnengen Brass Band ønsker hjertelig velkommen til den tradisjonsrike solistkonserten med unge talenter!

Les mer

Grieg Foundation fortsetter sitt samarbeid med Krohnengen Brass Band

Grieg Foundation har helt siden 2010 vært en svært solid KBB-støttespiller gjennom betydelige økonomiske bidrag til korpsets drift.

Les mer

Bjørn Breistein ny dirigent i KBB

Krohnengen Brass Band er stolte av å kunne presentere Bjørn Breistein som fast dirigent fra sesongstart 2015. Bjørn Breistein har vært en del av KBB i flere sesonger, men går nå inn i en ny rolle som vår musikalske leder.

Les mer

Amerikansk aften på Verftet

Krohnengen Brass Band inviterer til «Amerikansk aften» på Røkeriet – USF Verftet, under ledelse av dirigent Svein Henrik Giske.

Les mer

Årsmøte og nytt styre i Krohnengen Brass Band!

Avtroppende leder leverer stafettpinnen videre under Krohnengen Brass Bands årsmøte for 2014. På årsmøtet ble korpsåret 2014 gjennomgått både musikalsk og økonomisk, og en del styremedlemmer gjennom flere år går nå ut av styret.

Les mer

Resultater NM brass 2015

NM er over for denne gang. I dommerkommentarene kan man lese beskrivelser som «strålende og musikalsk overbevisende», og korpset er veldig fornøyde med hva vi presterte på scenen i år. Det hele holdt til en 6. plass, og vi kommer sterkt tilbake til neste år.

Les mer

NM brass 2015

Helgen 6.-7. februar går norgesmesterskapet for brass band av stabelen i Grieghallen, og vi i Krohnengen Brass Band gleder oss stort til å gå på scenen sammen med vår eminente sjefsdirigent Harald Eikaas.

Les mer

Før-NM konsert

Tradisjonen tro arrangerer Krohnengen Brass Band og Eikanger-Bjørsvik Musikklag før-NM-konsert i selveste Grieghallen. I år har vi også med oss Oster Brass.

Les mer

Julekonsert

Krohnengen brass band inviterer til en stemningsfull julekonsert. Med oss på konserten er Octavia, Bergen Domkirkes Jentekor, og sangeren Arne Pareli. Velkommen til en konsert som garanterer julestemning!

5. plass til KBB i Siddis Brass

Stavanger Brass Band gikk av med seieren og underholdningsprisen i Siddis Brass 2014, og vi gratulerer! KBB stakk av med 5. plassen, og vi kan ikke være annet enn godt fornøyde med plasseringen. Solistpris gikk til Vidar Nordli fra EBML.

Les mer

Siddis 2014

Vi presenterer vårt program, «Stories and Fairytales».

Les mer

Høstkonsert i Johanneskirken

Fredag 3. oktober inviterer Krohnengen Brass Band med dirigent Harald Eikaas til sesongens første konsert: Høstkonsert i den flotte Johanneskirken!

Les mer

Kr. 100.000,- fra Sparebanken Vest til KBB

Krohnengen Brass Band får tildelt kr. 100.000,- fra «VI – allmennyttige midlar frå Sparebanken Vest» til sitt #uniformsløft.

Les mer

Klart for spennende sesong

Krohnengen Brass Band er klar for sesongoppstart, med første prøve 19. august, og vi går en spennende sesong i møte.

Les mer

© 2023 KBB

Toppen ↑