Vårens store loppemarked nærmer seg

KBB er i full gang med å forberede vårens store loppemarked. Vi trenger store og små lopper som vi kan presentere på Rothaugen Skole 11. – 12. mai.

Les mer

KBB, Rong og Oster i Logen

Krohnengen Brass Band inviterer til konsert i Logen, tirsdag 23. april kl. 19:00. Som gjester er vi glade for å ha med oss Oster Brass og Rong Brass. Helgen etter drar Oster og Rong til Grenland Brass Festival, så dette er en gylden sjanse til å få hørt deler av deres program for de som ikke skal til Grenland denne helgen.

Les mer

Konsert med solister og ensembler fra Krohnengen Skoles Musikkorps

Vi har et godt samarbeid med Krohnengen Skoles Musikkorps, og det gleder oss å invitere til konsert med solister og emsembler fra skolekorpset.

Les mer

God nytt år fra Krohnengen Brass Band

På årets siste dag ønsker styret i KBB alle våre medlemmer, dirigenter, støttespillere og konsertgjengere et riktig godt nytt år!

Les mer

Velkommen til sesongens første konsert!

Krohnengen Brass Band med sin dirigent Gary Peterson og Askøy Brass Band med dirigent Svein Henrik Giske åpner sesongen med en felles konsert. Dette skjer søndag 16. september kl. 18:00 i Fana Kulturhus. Vel møtt!

Krohnengen Brass Band er klar for ny sesong!

Etter en velfortjent sommerferie er korpset klar til sesongens første prøve tirsdag 21. august. Vi har en spennende sesong foran oss, og vi gleder oss til nye konserter, nye medlemmer og ikke minst nye dirigenter.

Les mer

© 2023 KBB

Toppen ↑