Avslutningskonsert

Etter en hektisk sesong inviterer vi til avslutningskonsert på Meyermarken fredag 22. juni kl. 18:00. Hvis været er særdeles fint avholdes den utendørs på Meyermarken, og hvis ikke blir det på Meyermarken Bydelshus. Dirigent for anledningen er Rune Hannisdal.

Gratis entré.

Vel møtt!

Vårens store loppemarked nærmer seg

KBB er i full gang med å forberede vårens store loppemarked. Vi trenger store og små lopper som vi kan presentere på Rothaugen Skole 12. – 13. mai.

Les mer

KBB til topps i Grenland International Brass Festival

Etter en uke med intensive forberedelser under dirigent Allan Withington dro korpset helgen 27. – 29. april til Skien og Grenland International Brass Festival 2012. Da 3 fremførelser var unnagjort ble det lørdag kveld klart at korpset stakk av med 1. plassen.

Les mer

«The Firebird» i Domkirken

Krohnengen Brass Band inviterer til sin årlige førpåskekonsert 23. mars kl. 20:00. I år arrangerer vi konserten i Domkirken i Bergen, med musikk som i hovedsak er hentet fra opera- og ballettrepertoaret. Vi har i år fått med oss Harald Eikaas som dirigent og Lydia Hoen Tjore som sopransolist.

Les mer

Nå braker det løs

I kveld har korpset sin siste prøve før det braker løs med NM for brass band i Grieghallen. Vi gleder oss stort, og håper dere alle har anledning til å ta turen til Grieghallen fredag og lørdag.

Les mer

Grieg Foundation opprettholder sin sponsoravtale med KBB

Også denne sesongen bekrefter Grieg Foundation at de ønsker fortsette som KBB-støttespiller gjennom et bidrag til driften av korpset.

Les mer

Før-NM konserter med Krohnengen Brass Band

Det nærmer seg NM for Brass Band 2012 i Grieghallen, men før den tid har du 2 anledninger til å høre KBB fremføre sitt NM program. Pliktnummer i år er nyskrevne Goldberg 2012 av Svein Henrik Giske, og som selvvalgt verk fremfører vi klassikeren Revelation av Philip Wilby.

Les mer

Julenatt i Sandvikskirken

Lørdag 17. desember kl. 19.00 inviterer vi til et lite avbrekk i julestria. Vi holder julekonsert i Sandvikskirken og får i år bl.a. høre vår egen Birgitta Fjell Helleland som sangsolist og Joacim Gjerdevik som tubasolist.

Les mer

Rum and Coca-Cola i Siddis 2011

Til helgen reiser Krohnengen til Stavanger for å delta i underholdningskonkurransen Siddis Brass. På lørdag kl. 17.40 i Konserthuset kan du sammen med Krohnengen delta i en feiring av solskinn og vennskap, med musikk fra Karibien og Hawaii.

Les mer

Hør KBB under BrassWind 2011

Fredag 7. – og lørdag 8. september arrangeres Brasswind 2011 i Logen Teater, og lørdag 8. september kl. 16:00 kan du høre KBB fremføre bl.a. Gary Petersons «Fanfare for 5 trumpets and timpani, fire satser fra Dmitri Shostakovitch «Jazz Suite no. 2» og Leonard Bernsteins «Prelude, Fugue & Riffs» med Håkon Nilsen som klarinettsolist.

Les mer

Konsert med Krohnengen Skoles Musikkorps

Hvert år gjør Krohnengen Brass Band en konsert sammen med «sitt eget» skolekorps, Krohnengen Skoles Musikkorps. Flere av KBBs medlemmer har selv spilt i korpset, og vår nye 2. kornettist Thomas André Marøy er en av dem som spiller begge steder.

Les mer

KBB klar for nok en spennende sesong!

Sommeren er blitt brukt til rekonvalens etter sesongavslutning på Malta, og i dag er vi klar for sesongens første prøve på Meyermarken Bydelshus. Sesongen 2011/2012 blir spennende og hektisk, med nye dirigenter, medlemmer og prosjekter på planen.

Les mer

© 2023 KBB

Toppen ↑