Julenatt i Sandvikskirken

Krohnengen Brass Band ble startet i 1969 i smauene rundt Krohnengen skole, og har en sterk tilhørighet til bydelen. Dette ønsker vi å markere i år med å invitere til gratis julekonsert i Sandvikskirken lørdag 18. desember kl 18:00.

Les mer

Nytt styre for sesongen 2011/2012 er på plass

Tirsdag 21. juni ble det avholdt ekstraordinær generalforsamling i Krohnengen Brass Band, hvor nytt styre ble valgt. Styret har ansvaret for økonomi, budsjettoppfølging, planoppfølging, musikalsk utvikling og utforming av korpsets langsiktige planer.

Les mer

KBB til Malta!

Hvert annet år drar Krohnengen Brass Band på utenlandstur, og denne gangen har valget falt på Malta. Lørdag 25. juni er det avreise, og gjennom Azur Travel har vi fått til en ukes reise til den lille øygruppen nederst i Middelhavet.

Les mer

KBB er med på åpningsfesten!

Om snaue to uker skal Oseana kunst- og kultursenter åpnes offisielt, og Krohnengen Brass Band er selvsagt med på åpningsfesten.

Les mer

Krohnengen Brass Band ønsker velkommen til solistkonsert med unge talenter!

Søndag 8. mai kl. 16:00 har Krohnengen Brass Band æren av å ønske velkommen til vår årlige solistkonsert, denne gang i Logen. Dette har blitt en tradisjon for KBB, og flere av våre medlemmer har tidligere deltatt på solistkonserten vår.

Les mer

Hans Marius solist med Bergen Filharmoniske Orkester

Ess-kornettist i Krohnengen Brass Band, Hans Marius Andersen, er en talentfull og allsidig kar som sjelden eller aldri ligger på latsiden. Han tar de utfordringene han får på strak arm, og denne våren er det to store konserter på plakaten; med Forsvarets Musikkorps Vestlandet i Grieghallen på nasjonaldagen, 17. mai, og selve rosinen i pølsen; solistkonserten De Unges konsert med BFO – Bergen Filharmoniske Orkester, som er i Grieghallen torsdag 28. april kl 19.30.

Les mer

Vårens store loppemarked nærmer seg

KBB er i full gang med å forberede vårens store loppemarked. Vi trenger store og små lopper som vi kan presentere på Rothaugen Skole 2. og 3. april.

Les mer

Familiekonsert i Logen

Ta med barna og kom på familiekonsert med Krohnengen Brass Band i Logen søndag 20. mars kl. 16:00!

Les mer

KBB klar for NM 2011

Helgen 11. – 12. februar er KBB nok en gang klar til dyst i NM for brassband. Stedet er som vanlig Grieghallen, og i år har du også muligheten til å få med deg direkteoverføring av vår fremføring på nett-tv.

Les mer

Grieg fortsetter på KBB-laget

For andre sesong på rad bekrefter Grieg Foundation at de ønsker fortsette som KBB-støttespiller gjennom et bidrag til driften av korpset.

Les mer

KBB spiller inn Sjostakovitsj, Joplin, Bernstein, Debussy og Gershwin

Det er nå gått over syv år siden Krohnengen spilte inn sin forrige CD, «Velkomne med Æra», i 2003. Det er altså på høy tid at korpset blir plateartister igjen, og helgen 8. – 10. oktober ble første del av Krohnengens nye CD spilt inn i Biskopshavn kirke.

Les mer

Velkommen til sesongens åpningskonsert i Sandvikskirken!

Tormod Flaten er KBBs nye faste dirigent, og vi gleder oss til å presentere kombinasjonen Flaten/KBB for første gang. I tillegg til tradisjonelle tuttiprøver har kammermusikk stått i fokus i starten av sesongen, og korpset har vært oppdelt i mindre grupper store deler av tiden.

Les mer

© 2023 KBB

Toppen ↑