Krohnengen Brass Band ansetter Tormod Flaten som fast dirigent

Euphoniumsolisten, dirigenten og euphoniumlæreren – for å nevne noe – Tormod Flaten er ansatt som ny, fast dirigent i Krohnengen Brass Band fra sesongen 2010/2011. Etter noen korte vikariat gjennom foregående sesong viste Tormod seg som en riktig person for KBB, og skal fungere sammen med sjefsdirigent Gary Peterson de neste tre årene.

Les mer

Krohnengen Brass Band drar på vårturnè

Vårens turnè går til Rosendal, Haugesund og Stord. Fredag 4. juni gjester Krohnengen Brass Band Rosendal skulekorps i Samfunnshuset. Konserten begynner 19.00 og tubaisten Sebastian Torjusen fra Rosendal er solist sammen med KBB.

Les mer

Krohnengen Brass Band ønsker velkommen til solistkonsert med unge talenter!

Søndag 30. mai har Krohnengen Brass Band æren av å ønske velkommen til vår årlige solistkonsert. Dette har blitt en tradisjon for KBB, og flere av våre medlemmer har tidligere deltatt på solistkonserten vår. Hensikten med konserten er å tilby unge talenter å være solist med et elitekorps.

Les mer

KBB inviterer til påskekonsert

Torsdag 18. mars inviterer Krohnengen Brass Band og vår dirigent Selmer Simonsen til konserten «Nåde», sammen med Bergen Operkor under ledelse av Anne Randine Øverby.

Les mer

4. plass til KBB i årets NM

Da var NM over for denne gang, og vi i KBB er godt fornøyd med resultatene. Ingen av fremførelsene var optimale, og da er det ekstra kjekt å havne såpass høyt på resultatlisten. Vi og våre nye dirigenter er absolutt «inne på noe» og gleder oss stort til neste år! 

Les mer

Grieg Foundation og BKK sponser Krohnengen Brass Band

Alle som er og har vært involvert i korpsbevegelsen vet at det koster tid og krefter. Svært mye tid og krefter. Det musikalske står i fokus, og samtidig skal man bidra til at organisasjonen skal gå rundt gjennom å delta i ulike komiteer, delta på loppemarked, selge lodd, foreberede det praktiske rundt konserter – for å nevne noe av det som kreves.

Les mer

Julenatt i Sandvikskirken

Lørdag 12. desember kl. 19:00 inviterer vi til et lite avbrekk i julestria. Vi holder vår tradisjonelle julekonsert i Sandvikskirken og gjester er også i år velkjente Bergen Operakor, ledet av Anne Randine Øverby.

Les mer

5. plass til KBB i årets Siddis Brass

I årets Siddis Brass endte korpset til slutt på en 5. plass. Vi var svært fornøyd med fremførelsen vår, og skulle nok ønsket en høyere plassering, men det finnes jo andre flinke korps i elitedivisjonen. Her finner du video, utfyllende(!) dommerkommentarer og resultatliste.

Les mer

Vi presenterer årets Siddis-program!

Krohnengen Brass Band, Tertnes Brass og Hetlevik Musikklag presenterer sine programmer til Siddis Brass 2009.

Les mer

Jubileumskonsert

I år er det 40 år siden 14 ungdommer fra smauene rundt Krohnengen Skole stiftet det som i dag er Krohnengen Brass Band. Jubileumsåret blir markert med Spaniaturné, et historieprosjekt på internett og ikke minst; en sprek jubileumskonsert i Grieghallens Foajé lørdag 26. september kl. 19:30.

Les mer

Kom i jubileumshumør med KBB!

Som en nedtelling til jubileumskonserten 26. september i Grieghallens Foajé vil vi gi dere en daglig dose KBB-kuriosa fra Krohnengens 40-årige historie. Artiklene kan også leses på vår Facebook side.

Les mer

Vellykket oppstartseminar i Kinsarvik

Helgen 21. til 23. august dro Krohnengen Brass Band med tilnærmet full besetning på oppstartsseminar til Hardangertun i Kinsarvik. Stedet ble valgt på grunn av gode fasiliteter og muligheter for øving, og ikke minst; vakker natur.

Les mer

Første prøve vel overstått

Med vannkjemmet hår og nystrøkne skjorter stilte nye og gamle medlemmer forventningsfulle til sesongens første prøve tirsdag 18. august. Den ene av de to nye dirigentene, Selmer Simonsen, var på plass og ledet korpset med stø og effektiv hånd.

Les mer

KBB klar for ny sesong

Etter en heftig sesongavslutning i Spania og en daff og behagelig sommerferie er Krohnengen Brass Band klar for å ta fatt på ny sesong. Spesielt gleder vi oss til å komme i gang med de to nye dirigentene våre, Gary Peterson og Selmer Simonsen som vi er sikker på vil bidra svært positivt til korpsets utvikling i året som kommer.

Les mer

KBB gratulerer Anders og Håkon som nygifte!

I en flott seremoni  med etterfølgende bryllupsfest lørdag 08.08.2009 ble barytonisten vår, Anders, gift med sin samboer gjennom de siste tre årene, Håkon. Stolte representanter fra Krohnengen var til stede og spilte under den stemningsfulle seremonien i St Jørgens Hage. Krohnengen Brass Band gratulerer de nygifte, ønsker lykke til med fremtiden og ønsker Håkon velkommen som offisielt medlem av KBB-storfamilien!

Les mer

© 2023 KBB

Toppen ↑