KBB tar ikke ferie med det første

Før vi tar en velfortjent ferie etter en hektisk sesong gjør korpset hele 4 konserter. Ikke gå glipp av disse mulighetene til å få med deg 2. plass vinneren fra NM i toppform!

Les mer

Nytt korps fra Sandviken

For å sikre fremtidig rekruttering har KBB startet planleggingen av Krohnengen Brass Bands Juniorkorps. Selv i et sentrumsnært område som Sandviken viser det seg at rekruttering stadig blir vanskeligere, og vi må derfor ta nødvendig grep for å bedre situasjonen.

Les mer

KBB drar på vårturné

Vårens turné går til Rogaland og Tysnes. Torsdag 31. mai gjester Krohnengen Brass Band Førre skulekorps i Aksdal. Gjester er også Grinde skulkorps. Konserten begynner 18.30. Et av Krohnengens medlemmer, Tommy Hansen på Eb tuba er fra Førre.

Les mer

Babyboom i KBB

I løpet av sesongen 2006/2007 har KBB fått mange nye aspiranter, og flere kommer det til å bli. Først ute var ekskornettist Bodil og Jørgen. 15. oktober ble de foreldre til Olav.

Les mer

Vi trenger lopper!

KBB er i full gang med å forberede vårens store loppemarked. Vi trenger store og små lopper som vi kan presentere på Rothaugen Skole 21. og 22. april.

Les mer

Vel blåst i Håkonshallen

Etter en velfortjent påskeferie har vi nå fordøyd inntrykkene fra den kongelige aftenen i Håkonshallen. Både dirigent, eksterne og interne solister og korpset som helhet har høstet gode kritikker. Dette er vi stolte av

Les mer

An Age of Kings

Krohnengen med stjernelag inviterer til kongelig aften i Håkonshallen fredag 30. mars kl. 20:00. Dirigent Karl Ole Midtbø, sopransolist Bettina Smith, trompetsolister Odin Hagen og Jane Westervik i Edward Gregsons monumentale «An Age of Kings».

Les mer

Solistkonsert med Krohnengen Brass Band

Et av korpsets nye konsept er Krohnengens solistkonsert. Vi ønsker med denne konserten å invitere noen av skolekorps-/ generasjonskorpsmusikantene i Bergen og omegn til å spille med oss.

Les mer

Krohnengen på 2. plass i NM 2007

Under helgens store «happening» i Grieghallen klatret Krohnengen Brass Band helt opp til andre plass i elitedivisjonen. Dette klarte vi gjennom knallhard jobbing og med god hjelp av maestro Selmer Simonsen.

Les mer

Norgesmesterskapet for brass band 2007 – del 2

Onsdag 7. februar presenterer Krohnengen Brass Band under ledelse av Selmer Simonsen nok en gang våre to NM-nummer. Dette skjer i regi av Kleppe Musikklag på Lærerhøgskolen i Landåssvingen kl 18.30. Kleppe Musikklag, Follese Musikklag og Flesland Musikklag vil være med oss på konserten.

Les mer

Norgesmesterskapet for brass band 2007

Krohnengen Brass Band presenterer NM-pliktnummer Cloudcatcher Fells av John McCabe pluss sitt selvvalgte nummer i Logen søndag 4. februar kl 18.00. Konserten er i regi av Norges Musikkorps Forbund og det vil være flere korps tilstede.

Les mer

Krohnengen Brass Band spiller julen inn

I tradisjon tro gjør KBB også i år 2 julekonserter av vidt forskjellig karakter og innhold. Man kan «swinge» julen inn med «Julejazz på Verftet», eller ønske julen velkommen med «Julenatt i Sandvikskirken», som er en mer tradisjonell julekonsert.

Les mer

Siddis Brass 2006 – vel overstått

I helgen var vi i Stavanger og deltok i Siddis Brass. Vi høstet gode tilbakemeldinger fra publikum og vår solist Øyvind Øksnes ble premiert med en av konkurransens lengste stående applauser. At vi til slutt havnet på en sjetteplass er da kanskje ikke så viktig.

Les mer

Siddis Brass 2006 – Fire Toccati

Krohnengen Brass Band vil i år presentere fire ulike stykker med samme tittel på Siddis Brassfestival. Du har anledning til å høre «Fire Toccata» i Bergen søndag 29. oktober i Grieghallens foajé eller onsdag 1. november på Rothaugen skole. Begge konsertene starter kl 18.00.

Les mer

På plass i elitedivisjonen

Søndag 15. oktober gikk vi i studio med Karl Ole Midtbø på dirigentpodiet og Kjetil Høidal bak spakene. Resultat ble plass i elitedivisjonen også i 2007.

Les mer

Konsert med Krohnengen Skoles Musikkorps

Tirsdag 26. september kl 19:00 spiller Krohnengen Brass Band den årlige konserten sammen med Krohnengen Skoles Musikkorps i Peer Gyntsalen i Grieghallen. Korpsene vil ha en avdeling hver, og i tillegg spiller vi noen fellesnummer.

Les mer

Suksessturné i Sogn og Fjordane

Krohnengen Brass Band var helgen 8.-10. september på turne til Florø, Måløy og Jølster, og etter det vi kunne registrere var dette en suksess på alle plan. Det er for eksempel ikke for ofte at vi mottar stående ovasjoner fra bortimot 500 publikummere 3-4 ganger i løpet av en konsert!

Les mer

Sesongen 2006/2007 er i gang!

To prøver og et oppstartseminar er gjennomført, og korpset ser og høres svært lovende ut foran en travel høst.

Les mer

© 2023 KBB

Toppen ↑