Sesongavslutning tirsdag 13. juni kl. 19:30

Tradisjonen tro spiller Krohnengen Brass Band sesongens avslutningskonsert på Meyermarken bydelshus. Vi vil presentere et lett program med utdrag fra sesongens repertoir.

Les mer

Konsert ved Moldegaard på Os

Det er lett og underholdende musikk som  står på programmet, når korpset spiller konsert ved Moldegaard på Os 4. juni kl. 13:00.

Les mer

Ny organisasjonsform og nytt styre i KBB

KBB har vedtatt ny organisasjonsform, hvor tidligere musikkutvalg og styre er samlet til i et organ. Det har vært en målsetting å etablere samlet styring av alle de viktige oppgavene i korpset.

Les mer

KBB vinner Grenland Brass Festival 2006

Med beste poengsum på pliktnummeret The Undaunted går Krohnengen Brass Band til topps i årets Grenland Brass Festival.

Les mer

Vår kjære Siri-Linn er blitt mamma

Den 7. april kl. 00:38 fødte hun en gutt, og ifølge moren står det bra til med både henne, gutten og faren.

Les mer

Konsert i Johanneskirken

Torsdag 6. april kl. 19:00 inviterer Krohnengen Brass Band til konsert i Johanneskirken. Med oss har vi fått Knut Chr. Jansson på orgel.

Les mer

Ensemblekonsert med Krohnengen Brass Band

Søndag 26. februar holder KBB ensemblekonsert i Meyermarken Bydelshus, i samarbeid med trombonisten Per Kristian Svensen, trompeteren Linda Saglien og slagverker Peter Kates.

Les mer

NM 2006

Årets store messing-treff er over for denne gang, og Grieghallen har nok en gang vært vitne til mange fremførelser av høy musikalsk kvalitet. Vi i Krohnengen Brass Band er godt fornøyd med våre musikalske bidrag.

Les mer

NM oppkjøringen 2006

Vi i Krohnengen er inne i sluttspurten i oppkjøringen mot NM 2006. Etter iherdig innsats de siste ukene er det bare noen få øvelser og 2 konserter før den store helgen 10.-11. februar.

Les mer

NM konserter med Krohnengen Brass Band

NM for Brass Band 2006 nærmer seg, og vi presenterer programmet vårt på 2 konserter i forkant av mesterskapet.

Les mer

KBB m/gjester inviterer til «Julejazz på Verftet»

Fredag 16. desember kl. 21.00 inviterer vi til en musikalsk hyggestund på Sardinen, USF. Av gjesteartister nevner vi bl.a. Olav Dale og Are Ovesen.

Les mer

«Julenatt i Sandvikskirken»

Søndag 18. desember kl. 19.30 inviterer vi til et lite avbrekk i julestria. Vi holder julekonsert i Sandvikskirken og er så heldige at vi har fått med oss byråd Trude Drevland som konferansier og Isak Høie som sangsolist.

Les mer

Krohnengen Brass Band på BBC

1. september i år reiste korpset på turné til England, og i den anledning gjorde vi et radioopptak for BBC Radio 2. Resultatet kan du høre her!

Les mer

Urfremføring av årets Siddisprogram

Høstens store underholdningskonkurranse, Siddis Brass, nærmer seg, og i den forbindelse holder KBB 2 konserter. På programmet står det nykomponerte verket The Elves’ Christmas Party.

Les mer

Trond videre til finalen

Trond imponerte dommerne stort med sine slagverksferdigheter i Ungdommens Musikkmesterskap!

Les mer

Hurra for Helene!

Det har i helgen vært gjennomført den årlige musikkonkurransen Hordaamatøren. I lørdagens programkonkurranse fikk Helene Ottesen Reigstad med sin euphonium prisen for beste solistinnslag.

Les mer

Konsert med Krohnengen Skoles Musikkorps

Vi nærmer oss den årlige konserten sammen med Krohnengen Skoles Musikkorps (KSM). Denne finner sted tirsdag 20. september kl 19:00 i Per Gynt Sal i Grieghallen. På programmet står bl.a. Mars fra Planetene av Gustav Holst.

Les mer

Tilbake til gamlelandet

Krohnengen Brass Band er tilbake fra England etter en vellykket turné. Til og med værgudene smilte til oss!

Les mer

Ny besetning for 2005/2006

KBB vil ønske velkommen alle nye medlemmer i korpset, vi gleder oss til en spennende sesong sammen. Samtidig vil vi takke de som har forlatt oss, og håper dere alle finner dere vel til rette med pensjonist-tilværelsen fra KBB.

Les mer

Turné til England 1.- 5. september

Torsdag 1. september reiser KBB til Newcastle for å spille to konserter i Durham og Newcastle. Vi er hyret av The Sage Gateshead (Newcastles store konserthus) til å holde en stor konsert i samarbeid med det engelske elitekorpset Reg Vardy Band.

Les mer

Sesongstart for Krohnengen Brass Band

Tirsdag 16. august starter KBB opp igjen til en ny og aktiv sesong. Som vanlig holder vi prøvene våre i Meyermarken Bydelhus fra kl. 19.00-22.00. Alle som ønsker det er velkomne innom oss.

Les mer

© 2023 KBB

Toppen ↑