Loppemarked

Årets loppemarked nærmer seg med stormskritt og går av stabelen 12. og 13. mars 2005.

Les mer

Konsert med KBB og De Tre Trompeter

Tirsdag 25. januar kl. 20:00 spiller Krohnengen Brass Band konsert med De Tre Trompeter i Sandvikskirken.

Les mer

Årets dirigent 2004

Nettstedet 4barsrest.com har utropt Ray Farr til årets dirigent 2004. KBB gratulerer!

Les mer

Julekonsert i Foldnes Kirke

Fredag 17. desember er KBB gjester hos Sotra Vest Skulekorps sin julekonsert i Foldnes Kyrkje. Konserten begynner kl 19.00

Les mer

Julekonsert i Sandvikskirken

Årets første julekonsert går av stabelen i Sandvikskirken tirsdag 14. desember kl 20.00. Gjester er Haukeland Songlag.

Les mer

KBB mot NM 2005

Tradisjonen tro starter KBB NM oppkjøringen i desember med et seminar. Dette går i år av stabelen i helgen 3-5 desember. For sjuende år på rad dirigeres KBB av Ray Farr til NM.

Les mer

Kom i julestemning med KBB

I år spiller vi hele 5 julekonserter. 3 av de er i samarbeid med Haukeland Songlag. Her får du god anledning til å få den rette førjulstemingen.

Les mer

3. plass til KBB i Siddis

Krohnengen hentet hjem en 3. plass i årets SIDDIS Brass. Under ledelse av Martin Winther fremførte KBB Martin sin «Brass Fest». Publikumsresponsen var enorm!

Les mer

Siddis Brass 2004

Til helgen reiser KBB til Stavanger for å delta i underholdningskonkurransen SIDDIS Brass. KBB blir dirigert av Martin Winther og vil fremføre «Brassfest».

Les mer

Uniformer søkes!

Denne sesongen har Krohnengen Brass Band 36 medlemmer. Det er veldig kjekt å ha full besetning og vel så det, men det medfører også en liten utfordring. Vi har ikke nok uniformer!

Les mer

Konsert med Krohnengen Skoles Musikkorps

Sesongens andre konsert for KBB holdes sammen med Krohnengen Skoles Musikkorps (KSM). Konserten finner sted søndag 26. september kl 18.00 i Centralkirken (ved Fløybanen). På programmet fra KBB står bla. George Gershwin sin «Rhapsody in blue» med klaversolist fra våre egne rekker.

Les mer

Kirkekonsert i Johanneskirken

Søndag 5. september kl 20.00 holder KBB sesongens første konsert. Med oss på denne konserten har vi organist Knut Chr. Janson. Her får du første anledning til å stifte bekjentskap med besetningen i KBB 2004/2005.

Les mer

Sesongstart for Krohnengen Brass Band

Etter en vel fortjent sommerferie starter vi opp sesongen med øving tirsdag 17. august, og førskommende helg drar vi på seminar på Radøytunet.

Les mer

© 2023 KBB

Toppen ↑