Snart klar for ny sesong

Tirsdag 15. juni hadde Krohnengen Brass Band sin siste konsert for sesongen. Konserten ble avholdt på Meyermarken Bydelshus, hvor vi hadde invitert Krohnengen Skoles Musikkorps og andre venner av korpset.

Les mer

Besetningen til neste sesong snart i havn

Hver sesongslutt bringer uunngåelig med seg at noen forlater korpset, og at noen nye begynner. Slik er korpsenes gang; Det er alltid trist å miste medlemmer og alltid kjekt å få nye.

Les mer

Valg i KBB

5. juni ble det avholdt ekstraordinært årsmøte i KBB og det ble valgt nytt styre og musikkutvalg. De siste årene har man valgt denne løsningen for å sikre kontinuitet frem til oppstart på ny sesong.

Les mer

Krohnengen Brass Band klare for turné

Torsdag 10. juni reiser korpset på konsertturnè til England og Wales. Den siste tiden har gått med til forberedelser og innøving av et rikholdig konsert-repertoar. Med oss i kofferten har vi mye god norsk musikk og et konsertprogram beregnet på å underholde det britiske publikum.

Les mer

KBB feirer 17. mai

Skopuss og finpussing på marsjene står på agendaen for medlemmene i KBB i disse dager. I år stiller KBB i hovedprosesjonen. Marsjheftet ligger hjemme, vi spiller marsjene utenat!

Les mer

Spennende samarbeid mellom Louisiana Washboard Five og Krohnengen Brass Band

KBB har gleden av å samarbeide med Louisiana Washboard Five i to konserter i mai. Louisiana Washboard Five er et klassisk jazzband fra Bergen. 9. mai og 19. mai vil du få anledning til å høre det svingende samspillet.

Les mer

Loppemarkedet en kjempesukess!

Så var årets store loppemarked i Bergen over for denne gang. I løpet av helgen har mange tusen gjenstander byttet eiere, og vi håper alle som har vært hos oss er fornøyde med handelen.

Les mer

The Crooner er klar!

The Crooner (Oddbjørn Hanto) gleder seg til samarbeidet med Krohnengen Brass Band. Førstkommende lørdag lover han høy stemning og trøkk på Sardinen, USF, når han sammen med KBB og komp byr til konsert.

Les mer

Snart braker det løs

Loppemarkedet nærmer seg med stormskritt. Om noen få dager braker vårens store loppe-eventyr løs på Rothaugen Skole.

Les mer

KBB m/gjester inviterer til «påskejazz» på Verftet

Lørdag 3. april kl. 22.00 inviterer vi alle som ikke får oppleve VossaJazz til en musikalsk hyggestund på Sardinen, USF. Av gjesteartister nevner vi bl.a. Olav Dale og Oddbjørn Hanto.

Les mer

Tar ny sesong!

Karl Ole Midtbø har takket ja til en ny sesong som sjefsdirigent for Krohnengen Brass Band.

Les mer

Konsert med Sotra Vest Skolekorps

KBB er gjester hos Sotra Vest Skolekorps sin jubileumskonsert lørdag 28. februar. Nok en gang har vi gleden av å presentere et nytt arrangement av Nils Hjelmervik. Denne gangen står Miles Davis sin All Blues på programmet.

Les mer

Vårens store loppemarked nærmer seg

I god tradisjon vil KBB også i år 2004 arrangere vårens største loppemarked på Rothaugen skole 27. – 28. mars.

Les mer

Resultater NM 2004

Krohnengen plasserte seg på en 7. plass i elitedivisjonen. Stavanger vant som i 2003, EBML på 2. plass og Ila på 3.

Les mer

Så er dagen kommet

I dag braker det løs i Grieghallen. NM for brass band 2004 er i gang. Krohnengen Brass Band er klare til dyst etter en god oppkjøringsuke. Ray Farr har jobbet med korpset siden fredag 6. februar.

Les mer

Vil du være med KBB på tur til England?

Torsdag 10. juni reiser KBB på konsertturne til England, med retur kveld 13. juni. Vi flyr fra Bergen direkte til Manchester, og vil reise rundt i nord-england for å holde konserter med noen av de beste britiske korpsene.

Les mer

Krohnengen mot NM 2004

Tradisjonen tro starter KBB NM oppkjøringen i desember med et seminar. Dette går i år av stabelen i helgen 12-14 desember. KBB dirigeres av en gammel kjenning til NM 2004, Ray Farr.

Les mer

Julekonsert med Konsonans og KBB

Torsdag 18. desember arrangerer koret Konsonans og KBB julekonsert i Sandvikskirken. Det er en glede at to kulturaktører fra Sandviken samarbeider om å gi publikum god julestemning. Vi kan love et variert program som inneholder tradisjonelle julesanger og andre smakebiter fra kor- og brassrepertoaret som hører hjemme i kirkerommet.

Les mer

Konsert med KBB og Lysefjorden Musikklag

Søndag 23. november drar KBB til Os og holder konsert sammen med Lysefjorden Musikklag. Vi presenterer et variert program og er stolte av å kunne urfremføre vår egen Nils Hjelmervik sitt arrangement av Arild Andersen sin låt, Sagn.

Les mer

En trist dag for KBB

Det var med stor sorg at vi mandag 27.10 mottok meldingen om at Ann Kolaas var sovnet stille inn. Krohnengen Brass Band har mistet en støttespiller og korpsentusiast som vil bli savnet. Ann betydde mye for KBB og KBB betydde mye for Ann.

Les mer

Siddis Brass 2003

Krohnengen Brass Band deltar i underholdnings-konkurransen SIDDIS Brass 2003 lørdag 1. november. Dirigent er Morten E. Hansen. Forberedelsene er i full gang.

Les mer

Nytt æresmedlem i KBB

Ann Kolaas er utnevnt til KBB sitt første æresmedlem. Ann har vært aktiv i kulissene til KBB siden 1988. Hun har lagt ned et stort frivillig arbeid for korpset som har vært til uvurderlig hjelp.

Les mer

I fyr og flamme!

Et spennende møte mellom Krohnengen Brass Band og folkemusikkduoen Ferdafolk finner sted i Logen søndag 12. oktober kl 19.00

Les mer

Konsert med Krohnengen Skoles Musikkorps

Sesongens andre konsert for Krohnengen Brass Band finner sted søndag 5. oktober kl 18 i Grieghallens Foyer. Krohnengen Brass Band er gjester hos Krohnengen Skoles Musikkorps på denne konserten.

Les mer

Kirkekonsert medd KBB og Bergen Saxofonkvartett

Sesongens første konsert for Krohnengen Brass Band finner sted onsdag 10. september kl. 19.30 i Johanneskirken. Som gjester på denne kirkekonserten har vi Bergen Saxofonkvartett.

Les mer

Ny sesong for Krohnengen Brass Band

Sesongen 2003/2004 er i gang for KBB. Første prøve var 19. august og helgen 22. – 24. august hadde vi oppstartsseminar på Radøytunet.

Les mer

© 2023 KBB

Toppen ↑