Valg i KBB

Som i fjor har vi avholdt ekstraordinært årsmøte før ferien for å velge nytt styre og musikkutvalg. Dette ble gjennomført lørdag 14. juni.

Les mer

Endringer i besetningen sesongen 2003/2004

Etter flere sesonger med relativt få utskiftninger i besetningen, slutter dessverre 11 medlemmer hos oss. Årsakene er mange, vi skulle selvfølgelig gjerne hatt de med videre.

Les mer

NM for Brass Band 2004

Invitasjonen til NM for Brass Band 2004 er nå klare fra NMF og KBB er invitert til å delta i Elitedivisjonen. Pliktnummer for elitedivisjon finale NM 2004 er Knut Vaage sin komposisjon Graffiti.

Les mer

KBB flytter inn i nytt øvingslokale

Etter en hektisk helg med innredning og flytting av notearkiv, har Krohnengen sin første prøve i det nye bydelshuset på Meyermarken.

Les mer

Sesongavslutning for KBB

Sesongens siste konsert nærmer seg. Vi er så heldige å ha fått Bjørn Breistein inn som dirigent på dette prosjektet, som går av stabelen fredag 13. juni i Meyermarken Bydelshus.

Les mer

Krohnengen Brass Band feirer 17. mai

Tradisjonen tro finner KBB frem marsjskoene til 17. mai. I år skal vi delta i Morgenprosesjon og Hovedprosesjon.

Les mer

KBB lanserer ny CD – «Vélkomne med Æra»

Krohnengen Brass Band lanserer under Europamesterskapet i Grieghallen fredag 2. mai sin nye CD. I oppkjøringsperioden til EM har KBB også spillt inn en ny CD med norsk musikk av bl.a Geirr Tveitt, Egil Hovland, Harald Sæverud og Edvard Grieg.

Les mer

Krohnengen Brass Band til EM 2003

I dag ble det klart; Krohnengen Brass Band er invitert til å delta i Europamesterskapet 2003 som går av stabelen i Grieghallen 2. og 3. mai. Vi blir det andre korpset som skal representere Norge i konkurransen.

Les mer

Neste års sesong

Alle detaljer er ikke klare enda, men konturene av neste sesong er der.

Les mer

Krohnengen Brass Band går i studio

Over tretti år skulle det gå før Krohnengen Brass Band spilte inn sin første CD.

Les mer

En lang dags ferd…

Meyermarken Bydelshus! Har du hørt om det? I mange år? Nå er det endelig et faktum, og KBB vil før sommeren endelig kunne flytte inn i nye lokaler.

Les mer

En profil gir seg

Ray Farr, Krohnengen Brass Bands sjefsdirigent gjennom mange år, flytter nå tilbake til England. Ray er ansatt ved University of Durham hvor han skal ha ansvaret for direksjonsstudier, arrangering og brass band relaterte fag.

Les mer

Bergen Kommune verdsetter kvalitet og langsiktig arbeid

Under budsjettbehandlingen i Bergen Kommune før jul ble det klart at Krohnengen Brass Band er løftet inn i det gode selskap og vil stå oppført under posten «profesjonell kunst» i fremtidige budsjetter for Bergen Kommune.

Les mer

© 2023 KBB

Toppen ↑