Krohnengen Brass Band er godt i gang med oppkjøringen til et av årets høydepunkt; norgesmesterskapet for brass band 2019. Vi skal i år delta i førstedivisjon, og ser frem til å entre scenen i Grieghallen 9. februar med vår dirigent professor Nicholas J. Childs, for å fremføre Fraternity av Thierry Deleruyelle .

Stykket ble skrevet til EM for brass band i 2016, og er inspirert av Frankrikes største gruveulykke: Katastrofen i Courrièresi. I syv deler skildrer komponisten alt fra den daglige gruvedriften, til katastrofen som inntraff og minnet til de over 1000 omkomne. Det er en sterk historie og et legendarisk verk.

Vi ser frem til vår NM-fremføring i Grieghallen lørdag 9. februar klokken 09:25. Vi håper så mange som mulig kommer og hører på oss.

Send SMS med kodeord «GRASROTANDELEN 883893972» til nummer 2020 for å gi din grasrotandel til Krohnengen Brass Band. Vi setter stor pris på det! Les mer om hvordan du kan støtte KBB…

Tradisjonen tro ønsker Eikanger-Bjørsvik Musikklag og Krohnengen Brass Band velkommen til før-NM-konsert i Grieghallen mandag 4. februar kl. 19:30. I år har vi med oss Rong Brass som gjester. Her får publikum anledning til å høre tre korps i storslag teste NM-formen når de fremfører sine tolkninger av årets NM-programmer.

Onsdag 6. februar kl. 19:00 er det duket for 3 x Krohnengen i Fana Kultur, hvor du kan lytte til Krohnengen Brass Band, Krohnengen Old Star og Krohnengen Skoles Musikkorps.

Vi gleder oss til årets norgesmesterskap og håper mange tar turen til Grieghallen for å høre vår fremføring. Før den tid, gjenstår en intens og målrettet øvingsperiode under ledelse av professor Childs.