Søndag 29. september ble vårt 50-årsjubileum markert med en storslagen jubileumskonsert i Peer Gynt-salen, og vi retter en stor takk til alle som tok turen til Peer Gynt-salen og bidro til en fantastisk og minnerik kveld.

Tusen takk til Krohnengen skoles musikkorps under ledelse av Jannicke Eide Ellingsen og KOS – Krohnengen Old Stars under ledelse av Rune Hannisdal for flotte konsertbidrag. Det betyr mye for oss at hele Krohnengenfamilien var samlet i anledning markeringen av vårt 50-årsjubileum.

Tusen takk til vår faste dirigent Jane Westervik med sitt instruktørteam bestående av Helga Vetås, Grethe W Tonheim og Hogne Olai Holmås som gjør en veldig god jobb med å utvikle dagens KBB!

Tusen takk til professor Nicholas Childs som ledet oss trygt gjennom jubileumskonserten!

Tusen takk til Bergen kommune for bidraget til gjennomføringen av jubileumskonserten. Det betyr mye for oss å ha et godt samarbeid og solid støtte i ryggen fra vår hjemkommune. 

Tusen takk til NMF Hordaland og våre naboer i Sandvikens Ungdomskorps for både tale og gave. Tusen takk til Eikanger-Bjørsvik Musikklag for forundringspakke!

Tusen takk til jubileumskomiteen med Rune Vedvik, Jan-Inge Kolaas og Johann Ringdal som primus motor for et fantastisk arrangement!

Tusen takk til fotograf John Vint Photography som har tatt fantastiske bilder fra festen.

Vi gratulerer Karl Ole Midtbø, som under konserten, ble utnevnt til æresmedlem i Krohnengen Brass Band for hans enorme engasjement og bidrag til korpsets musikalske utvikling. Gjennom 14 sesonger var Midtbø musikalsk leder og i den sammenheng må det fremheves at han tok KBB til seier i NM brass i 1990. Karl Ole er fortsatt engasjert og aktiv i Krohnengen som spillende medlem i KOS.

Og sist, men ikke minst – tusen takk til tidligere medlemmer, dirigenter og støttespillere som har formet den unike historien vår og som møtte opp på konserten. Vi gleder oss til fortsettelsen!