5. – 7. juni reiser KBB på turné til Stord sammen med dirigent Michael Antrobus. Vi skal spille tre konserter i løpet av helgen, og ser frem mot å avslutte sesongen på denne vakre øyen sør i Hordaland.

På Stord holder Sunnhordlands største bilsenter, Fylkesnes Bil, til. Gjennom mange år har Fylkesnes Bil vært en viktig og trofast støttespiller og sponsor for Krohnengen Brass Band, og det er ikke første gangen vi vender snuten sørover for å besøke dette flotte firmaet. For fem år siden, juni 2010, var Stord og Fylkesnes Bil vertskap for KBB sin sommerturné og sesongavslutning. Vi setter umåtelig stor pris på den rollen Fylkesnes Bil spiller for Krohnengen Brass Band, og gleder oss avslutte sesongen i deres gode selskap.

Fredag 5.juni klokken 19.00 spiller vi helgens første konsert på torget i Leirvik sentrum. Konserten finner sted ved Sommerrevyteltet, og her vil også Fylkesnes Bil være tilstede for å vise frem nye biler.

Lørdag 6.juni tar KBB en svipptur over fjorden til Sveio, der vi skal spille konsert på Sveiomarknaden kl. 13.00. Sveiomarknaden, som arrangeres for 16. gang av Sveio skulekorps, er et stort arrangement som hvert år trekker mellom 4–5000 besøkende.

Lørdagen fortsetter vi tilbake på Stord, med konsert sammen med Langeland Skulekorps på Stord vidaregåaende skule kl. 18.00.

På programmet for de tre konsertene står variert musikk, blant annet Children of Sanchez av Mangione, The Delacorte Theatre av Martin Winter, Serenade av Bourgeois og Rainy day in Rio av Goff Richards.

Vi gleder oss som alltid til å reise på turné og til å avslutte en kjekk sesong sammen med våre gode venner på Stord.

Program

The Delacorte Theatre - Winter, Martin

Belford's Carnival March - Alexander, Rusell, arr. Giske, Svein Henrik

Children of Sanchez - Mangione, Chuck, arr. Gilje, Reid

Serenade - Bourgeois, Derek

In Perfect Piece

Rainy day in Rio - Richards, Goff