Når:søndag 29. september 201929.09.2019 kl. 17:30
Hvor:Peer Gynt-salen
Dirigent:Nick Childs
Pris:150,- / 100,- (Skolekorpsmusikanter gratis)

Krohnengen Brass Band ble stiftet i 1969 og feirer med det 50 år i år. Som en sentral del av årets feiring ønsker hele Krohnengen-familien velkommen til en storslagen jubileumskonsert.

Søndag 29. september klokken 17:30 ønsker vi velkommen til jubileumskonsert i Peer Gynt-salen.

Krohnengen Brass Band startet opp med en gjeng tidligere musikanter fra Krohnengen Skoles Musikkorps og tilknytningen til skolekorpset var sterk de første årene. Hva er da mer naturlig enn at jubileumskonserten innledes med nettopp Krohnengen Skoles Musikkorps?

Krohnengen Brass Band vil bli ledet av professor Nicholas Childs og publikum vil bli bedre kjent med KBB av årgangen 2019/2020. Krohnengen Brass Band vil presentere et variert repertoar og publikum vil få høre flere av korpsets solister.

KOS – Krohnengen Old Stars ble dannet i 2010 og seniorkorpset vil ha en liten avdeling under ledelse av sin dirigent Rune Hannisdal. Orkestergruppen Krohnengen var glad i å spille marsjer, så KOS hedrer jubileet med en marsj av godt gammelt merke.

Vi gleder oss til å ønske æresmedlemmer, tidligere medlemmer, brassvenner, støttespillere og alle andre velkommen til jubileumskonsert og 3 x Krohnengen søndag 29. september kl 17:30 i Peer Gynt-salen.