Når:lørdag 4. september 202104.09.2021 kl. 16:00
Hvor:Lungegaarden Kulturarena
Dirigent:Jane G. Westervik
Pris:150,- / 100,- (Skolekorpsmusikanter gratis)

Krohnengen Brass Band under ledelse av vår musikalske leder Jane Westervik inviterer til sesongens første konsert i Lungegaarden Kulturarena lørdag 4. september klokken 16:00.

Vi lover et variert og underholdende program bestående av både ny og gammel musikk, med hovedvekt på klassisk brass, i tillegg til et par standardlåter innen jazz og swing.Vi gleder oss til urfremføringen av «Brokut funk» som er nyskrevet for anledningen til KBB av Torstein Aagaard-Nilsen.

SMITTEVERNTILTAK
Koronapandemien påvirker vår hverdag og alle arenaer vi er på, men gjennom kontinuerlig fokus på smittevern, er vi glade for at vi kan gjennomføre våre prøver og prosjekter tilnærmet som normalt.

Vi tar smittevern på alvor og publikum skal føle seg trygge på vårt arrangement. Arrangementet gjennomføres i tråd med de til enhver tid gjeldene krav og anbefalinger til smittevern som er gitt av nasjonale og lokale helsemyndigheter.

Smittevern kort oppsummert:
Hold 1 meter avstand. Ha god hygiene og hold hendene rene. Hold deg hjemme hvis du er syk. Vis omtanke. Trygghet skaper vi sammen.

BILLETTKJØP OG REGSTRERING
Alle tilskuere må registrere seg i henhold til krav fra myndighetene. Dette gjøres enkelt og greit ved hjelp av at man bruker sin egen mobiltelefon og scanner en QR-kode som vil være tilgjengelig ved ankomst konsertlokalet.

Billetter: 150,- / 100,- (Skolekorpsmusikanter gratis)

Vi oppfordrer til kontaktløs betaling med kort eller Vipps. Dersom du har mulighet oppfordrer alle til å kjøpe billett på forhånd med Vipps til Krohnengen Brass Band på #97985.Vi gleder oss til «Klassisk brass» og ønsker med dette vel møtt til sesongåpning i Lungegaarden Kulturarena!