Tradisjon tro var Krohnengen Brass Band å se i Bergen sentrum på 17. mai, og programmet var som vanlig tett. Dagen ble toppet med at vi mottok prisen fra 17. mai-komiteen for «Stiligste innslag i Hovedprosesjonen».

Vi startet dagen med spilling i Morgenprosesjonen med avmarsj fra Dreggen og spilling ved Mariakirken kl. 07.00. Morgenprosesjonen ble avsluttet på Festplassen med taler og musikk.

Videre hadde vi æren av å spille ved bekransning av Chr. Michelsens statue. Taler og kransnedlegger var Statsminister Erna Solberg. Videre marsjerte vi langs Lille Lungegårdsvannet til Minnehøytidelighet ved Nonneseter Minnehall.

Send SMS med kodeord «GRASROTANDELEN 883893972» til nummer 2020 for å gi din grasrotandel til Krohnengen Brass Band. Vi setter stor pris på det! Les mer om hvordan du kan støtte KBB…

Etter dette marsjerte vi gjennom byen til Shetlands-Larsens brygge. Det har vært en mangeårig tradisjon for korpset å spille ved tale og bekransning av Shetlands-Larsens statue på v/ presidenten i Sjømilitære Samfund.

Klokken 10:30 startet Hovedprosesjonen fra Koengen. I år spilte vi et variert repertoar som selvsagt var innlært utenat. Det ble allsang fra publikum når vi spilte Brannsangen, Thriller og Norge i rødt, hvitt og blått. Vi storkoste oss i samtlige prosesjoner og satte stor pris på alle som sang med og bidro med god stemning langs traseen.

Dagen ble toppet med at vi mottok prisen fra 17. mai-komiteen for «Stiligste innslag i Hovedprosesjonen». Vi er veldig stolte over å ha mottatt denne prisen som viser at hardt arbeid og gode forberedelser gir resultater. I juryens begrunnelse heter det blant annet at KBB «virket veldig seriøse – her lå god trening bak. God variasjon i melodier«.