I helgen feiret vi gjenåpningen av Norge på beste vis sammen med kremen av barn og unge. KBB UNG ble arrangert for femte gang i Lungegaarden Kulturarena, med musikanter fra fjern og nær i aldersgruppen 9 til 20 år. Vi er mektig imponert over alle de dyktige musikantene som deltok, og kan slå fast at det ble en fantastisk kjekk, utviklende og innholdsrik samling.

Hovedkorpset ble dirigert av KBBs musikalske leder Jane Westervik og juniorkorpset ble ledet av vår solohornist Kristin Holmås. I tillegg var samtlige musikanter fra KBB instruktører i de ulike korpsene. Samlingen startet gruppevis, videre ble det jobbet med samspill i de ulike korpsene, før søndagen ble avsluttet med hentekonsert og fellesnummer, der begge korps fikk vist fram resultatet av alt arbeidet som ble lagt ned på samlingen.

Vi i Krohnengen har troen på at når ulike musikanter deltar i et fellesskap med erfaring, spilleglede og vitalitet – skapes gjensidig motivasjon og utvikling. Vi lever lenge på denne samlingen, men gleder oss allerede til neste KBB UNG, hvor vi håper å se både tidligere og nye deltakere i 2022.

Sist, men ikke minst er vi svært takknemlige for alle som støtter oss i vårt arbeid med talentutvikling og kulturformidling. Vi retter en særlig takk til våre støttespillere som gjør det mulig for oss å fortsette vårt arbeid med talentutvikling og kulturformidling rettet mot barn og unge:

Grieg Foundation
Norges Musikkorps Forbund
Norsk musikkråd
Sparebanken Vest
Bergen kommune
Fana Sparebank
Lerøy Seafood