Når:søndag 25. november 201825.11.2018 kl. 09:30
Hvor:Lungegaarden Kulturarena
Pris:200,-

Søndag 25. november inviterer Krohnengen Brass Band til KBB UNG. Dette blir en dag med samspill og sosialisering for skolekorpsmusikanter i alle aldre. Samlingen arrangeres i Lungegaardens Kulturarena, hvor musikantene får spille sammen med medlemmer av KBB.

Målet for KBB UNG er å utfordre musikantene til å spille på et høyt nivå, skape motivasjon og overføre kunnskap, som hver og en av musikantene kan ta med tilbake til sitt eget skolekorps.

Timeplan
09.30: Oppmøte og registrering
10.00: Korps
12.00: Lunsj
13.00: Korps
15:00: Hentekonsert

Musikantene blir utfordret til å spille på et nivå tilpasset den enkeltes ferdigheter. Ved påmelding kan musikant i samråd med foreldre og korps velge mellom to korps, der nivået er fra nybegynner til viderekommen skolekorpsmusikant.

Musikantene fordeles slik:
KBB-junior
ca. 9-13 år

KBB-ung
ca. 14-19 år

Praktisk informasjon
Det vil bli servert lunsj til musikantene, så husk å skrive opp eventuelle matallergier i påmeldingen. Vi vil publisere bilder av samlingen på sosiale medier, informer oss om du ikke ønsker å være med på bilder.

Pris: 200,- Betales ved registrering (Vipps, kort eller kontant).

Vi foretrekker betaling via VIPPS #97985 KROHNENGEN BRASS BAND.

Påmelding
Send påmelding med navn, alder, instrument, korps, e-postadresse og eventuelle mat-allergier til ung@kbb.no.

Noter for samlingen vil bli sendt ut i forkant slik at musikantene kan stille mest mulig forberedt. Vi setter stor pris på å få en samlet påmelding fra korpset om det er flere musikanter som ønsker å delta. Informer i påmeldingen om du spiller Eb/Bb-kornett, Eb/Bb-tuba, trombone/basstrombone og om du leser G/F-nøkkel.

Påmeldingsfrist er torsdag 15.november.

Åshild Milde er KBBs kontaktperson for KBB UNG. Ved spørsmål om samlingen kan du kontakte Åshild på mobil 418 47 565 eller sende en e-post til ung@kbb.no.

Les mer om KBB UNG…