Årets NM brass er ved veis ende og vi er strålende fornøyd med vår fremføring av «Fraternity», komponert av Thierry Deleruyelle. Fremføringen ble belønnet med 96 poeng og 1. plass i førstedivisjon. I tillegg mottok vår fantastiske slagverskgruppe prisen for beste gruppe.

Responsen fra publikum var overveldende og opplevelsen vi hadde på scenen var fantastisk. Vi er både ydmyke og stolte over at vi fikk fremføre dette fantastiske verket som beskriver Frankrikes største gruveulykke: Katastrofen i Courrièresi i 1906. Ulykken er den verste i Europas historie og krevde 1099 gruvearbeideres liv, hvorav mange var barn. Dette stykket beskriver en sterk historie gjennom sju sammenhengende satser, og er svært emosjonelt og spektakulært.

Seieren med Krohnengen Brass Band var nummer 100 i rekken til prof. Nicholas Childs, og vi er svært takknemlige for den gode jobben Childs har gjort med korpset. Vi retter også en stor takk til vår faste dirigent Jane Westervik og våre instruktører Grethe W Tonheim, Helga Vetås og Hogne Olai Holmås for en god og produktiv NM-oppkjøring.

En spesiell gratulasjon til våre seniorer i Krohnengen Old Stars (KOS), som stakk av med seieren i tredjedivisjon og gruppepris til tubagruppen. Sist, men ikke minst gratulerer vi Eikanger-Bjørsvik Musikklag med norgesmestertittelen!

Send SMS med kodeord «GRASROTANDELEN 883893972» til nummer 2020 for å gi din grasrotandel til Krohnengen Brass Band. Vi setter stor pris på det! Les mer om hvordan du kan støtte KBB…