Lørdag 3. april kl. 22.00 inviterer vi alle som ikke får oppleve VossaJazz til en musikalsk hyggestund på Sardinen, USF. Av gjesteartister nevner vi bl.a. Olav Dale og Oddbjørn Hanto.

Vi kan love et variert program bestående av standardlåter og heftige rytmer. På repertoaret står musikk av Cole Porter, Billie Holliday, Chick Corea, Dizzie Gillespie, Chucho Valdez m.fl. Med oss på laget har vi vært så heldige å få Oddbjørn Hanto på vokal og Olav Dale på saksofoner.

Kompet er noe av det beste Bergen kan fremdrive og består av Stein Bakke – piano, Torbjørn Hillersøy – bass og Tom H. Bjørkhaug på trommer. Leder for bandet er Reid Gilje.

KBB har engasjert Reid Gilje til å lede en konsert som tar for seg deler av et klassisk jazzrepertoar som nå skal presenteres i et samarbeid mellom klassisk jazz-komp med solister og brass band. Musikken er arrangert av Reid Gilje og Lars Erik Gudim. Reid Gilje er en kjent freelance musiker, komponist/arrangør og dirigent – tilhørende i Bergen. Crooner-vokalisten Oddbjørn Hanto og supersaksofonisten Olav Dale er med som solister, og bakkes opp av et stødig komp i samarbeid med korpset.Prosjektet vil forhåpentligvis være et kjærkomment tilbud til alle dem som ikke har anledning til å dra til VossaJazz denne helgen. Gi påsken en god start sammen med venner i godt lag. Det er selvfølgelig muligheter for avfrasering under hele konserten, da Sardinen stiller med vanlig servering.

Medvirkende:

Reid Gilje – arrangør og dirigent
Olav Dale – saxofon
Oddbjørn Hanto – vokal
Stein Bakke – piano
Torbjørn Hillersøy – bass
Tom H. Bjørkhaug – trommer
Krohnengen Brass Band

Dørene åpner kl. 21.00, konserten starter kl. 22.00 og cover er 80 kroner.