Når:torsdag 22. august 201922.08.2019 kl. 17:45
Hvor:Nygårdsparken
Dirigent:Jane Westervik
Pris:Gratis

Torsdag 22. august klokken 17:45 holder Krohnengen Brass Band sesongens første konsert i Nygårdsparken under ledelse av vår dirigent Jane G. Westervik. Vi ser frem til å varme opp publikum med et helnorsk program, komponert av lokale komponister og publikum kan glede seg til verdenspremieren av ”Rendezvous”, før Bergen Filharmoniske Orkester overtar podiet.

Vi gleder oss til å presentere et helnorsk konsertprogram med flere av Bergens store komponister. Vi ser frem til å fremføre verker av blant andre Edvard Grieg, Geirr Tveitt og Harald Sæverud, alle med sitt opphav fra Bergen. Ettersom Krohnengen Brass Band er fra hjertet i Bergen synes vi det er viktig å fremme lokale komponister og deres komposisjoner som kan beskrives som nasjonale kulturskatter.

Høydepunktet for oss blir verdenspremieren av ”Rendezvous”, som er et bestillingsverk skrevet av Torstein Aagaard-Nilsen i forbindelse med vårt 50-årsjubileum. Verket er basert på Edvard Griegs musikk, ført i pennen av Aagaard-Nilsen. Her vil publikum gjennom tre satser få høre ”Trolltog med avsporing”, ” Klokkeklang i feil sang” og ” Pep talk til Blakken”.