Sommeren er blitt brukt til rekonvalens etter sesongavslutning på Malta, og i dag er vi klar for sesongens første prøve på Meyermarken Bydelshus. Sesongen 2011/2012 blir spennende og hektisk, med nye dirigenter, medlemmer og prosjekter på planen.

Først ut av de store prosjektene er BrassWind 8. oktober. Det er noen år siden vi sist deltok på festivalen, og vi gleder oss stort. Ikke lenge etterpå er vi klare for Siddis, i år med et skreddersydd program av vår sjefsdirigent Garry Peterson. Vår nye faste dirigent, Bengt Florvåg, dirigerer den tradisjonelle julekonserten i Sandvikskirken 17. desember.

Etter NM i februar stifter vi bekjentskap med en ny dirigent for korpset; Harald Eikaas. Han vil lede korpset gjennom to spennende påskekonserter, og vi ser frem til samarbeidet med Eikaas.

I april 2012 drar vi til Grenland Brass Festival. Det er en stund siden vi var med sist, og vi er særdeles fornøyde med å få med oss Allan Withington som dirigent i denne konkurransen.

Men, før alt dette ønsker vi velkommen til konsert sammen med Krohnengen Skoles Musikkorps på Meyermarken Bydelshus 20. september kl. 19:00.

Korpset gleder seg stort til å ta fatt på en ny sesong, og vi håper vi ser deg på alle konsertene våre!