Helgen 11. – 12. februar er KBB nok en gang klar til dyst i NM for brassband. Stedet er som vanlig Grieghallen, og i år har du også muligheten til å få med deg direkteoverføring av vår fremføring på nett-tv.

Pliktnummer i elitedivisjonen er The Power of the Soul av Maurice Hamers, skrevet spesielt til denne konkurransen. Som selvvalgt nummer urfremføres Vocalise, Fanfare and Rondo, skrevet av vår egen dirigent, Gary Peterson.

Tidspunkt før KBBs fremføringer:
Fredag 11.02 kl. 17:00 – The Power of the Soul
Lørdag 12.02 kl. 16:05 – Vocalise, Fanfare and Rondo

Direktesendingen på www.spilleglede.no/nett-tv starter kl. 08:35 med 1. divisjon. Det sendes også direkte fra festkonserten med Black Dyke og premieutdelingen fra kl. 20:30.

Hvis du denne helgen, av uforståelig grunn, skulle befinne deg på hytten uten nettforbindelse kan du også oppleve KBB 9. februar kl. 19:00 i Åsatun. Denne konserten arrangeres av Haukås Musikklag, og øvrige medvirkende er Fjell Brass, Hordvik Musikklag og Salhus Musikklag.

Da skal alt være duket for at flest mulig skal få med seg KBBs fremførelser, og vi håper følgelig at så mange som mulig stiller i Grieghallen 11. – 12. februar.

Vel møtt!