Torsdag 18. desember arrangerer koret Konsonans og KBB julekonsert i Sandvikskirken. Det er en glede at to kulturaktører fra Sandviken samarbeider om å gi publikum god julestemning. Vi kan love et variert program som inneholder tradisjonelle julesanger og andre smakebiter fra kor- og brassrepertoaret som hører hjemme i kirkerommet.

Torsdag 18. desember kl 19:00
Sandvikskirken

Koret Konsonans startet i 1996, som et samlingssted i byen for voksen, utflyttet ungdom fra Nordhordland. Strilebegrepet har imidlertid blitt utvidet med årene – og koret har i dag medlemmer fra hele landet.

Konsonans satser på et allsidig repertoar; fra jazz og viser til kirkemusikk av nyere og eldre dato. Koret har bl.a. framført verk som Faurès Requiem, Brittens «Rejoyce in the Lamb» og Duke Ellingtons «Sacred Consert no 2». Koret har også arbeidet mye med nyere norsk musikk – og har hatt Griegs «4 Salmer for kor» på repertoaret i flere år.

Dette året har Konsonans deltatt i Norges korforbund sin konkurranse for kor. Koret vant fylkesfinalen for Hordaland, og ble nummer 3 i sin klasse i Landsfinalen. Konsonans er frittstående, men har basen  i Sandvikskirken, hvor koret øver, deltar på gudstjenester og holder konserter.

Dirigent for Konsonans er Anne Berit Hodne.

Billetter kr 80,-/50,- selges ved døren.

Konserten støttes av Bergen Kommune, seksjon for kunst og kultur.