Når:lørdag 11. desember 202111.12.2021 kl. 19:00
Hvor:Sardinen USF
Dirigent:Sindre Dalhaug
Pris:150,- / 100,-

Lørdag 11. desember klokken 19:00 inviterer Krohnengen Brass Band under ledelse av Sindre Dalhaug og Silje Louise Spurkeland til «Jul på Verftet». Denne kvelden er det duket for en helaften med svingende julemusikk og klassikere som vi håper vil få deg til å gå smilende og nynnende fra Verftet etter endt konsert.

Denne konserten ble dessverre avlyst grunnet nye koronatiltak.

Publikum får åpne både harde og myke pakker, i det musikken rommer alt fra pop- og jazzlåter med trøkk, til de vakreste julesvisker som får lommetørkleet opp av lomma. Her blir det både stjerner i øynene og julestemning i hjerterota!

Sammen med sangerinne Silje Louise Spurkeland og dirigent Sindre Dalhaug gleder vi oss til å skape julestemning for både store og små, med mulighet for avslapning og ettertanke i den ellers så hektiske julestria.

Dørene åpner klokken 18:30. Det vil bli mulighet for å kjøpe seg forfriskninger og noe godt i glasset både før konsertstart og i pausen før andre avdeling.

BILLETTER
150,- (voksen) / 100,- (honnør/student)
Betal gjerne billetten på forhånd med Vipps #97985. Du kan også betale med kort eller kontant i døren ved ankomst.

SMITTEVERN
Pandemien er ikke over, men antallsbegrensninger og avstandskrav på kulturarrangementer er fjernet. Vi tar smittevern på alvor og publikum skal føle seg trygge på vårt arrangement. Arrangementet gjennomføres i tråd med de til enhver tid gjeldene krav og anbefalinger til smittevern som er gitt av nasjonale og lokale helsemyndigheter.

Smittevern kort oppsummert:
Vask hendene ofte eller bruk håndsprit når du ikke har tilgang til håndvask. Ha ellers god hånd- og hostehygiene. Hold deg hjemme hvis du er syk. Vis omtanke. Trygghet skaper vi sammen.

TAKK TIL VÅRE STØTTESPILLERE
Vi retter en stor takk til Bergen kommune, Norsk Musikkråd og Grieg Foundation som bidrar til å gjøre konserten mulig å gjennomføre.

Les mer om konserten på vår Facebook-side…