Når:lørdag 3. desember 202203.12.2022 kl. 19:00
Hvor:Sardinen, Verftet
Dirigent:Allan Withington
Pris:200,- / 100,- (Skolekorpsmusikanter gratis)

Lørdag 3. desember klokken 19:00 inviterer Krohnengen Brass Band under ledelse av Allan Withingthon, sammen med gjestene Silje Louise Spurkeland og Jazzkvartetten Ljodlaug til «Jul på Verftet».  

Denne kvelden er det duket for en helaften med julemusikk og klassikere som vi håper vil få deg til å gå smilende og nynnende fra Verftet etter endt konsert. Publikum kan glede seg til variert og underholdende musikk over to avdelinger. 

Ljodlaug er en kvartett som kom sammen på jazzlinjen ved Griegakademiet. Bandet består av Symre Taugbøl Bang på gitar og sang, Heidi Kvelvane på saxofoner, Jakob Nisja Gjønnes på kontrabass og Martin Hjetland på trommer. Ljodlaug åpner første avdeling der publikum får høre et variert repertoar av folketoner, selvskrevet musikk og egne arrangementer av en håndfull kjente julelåter. 

Krohnengen Brass Band under ledelse av Allan Withington fortsetter andre avdeling med et variert repertoar. Publikum får åpne både harde og myke pakker, i det musikken rommer alt fra pop- og jazzlåter med trøkk, til de vakreste julesvisker som får lommetørkleet opp av lomma. Her blir det både stjerner i øynene og julestemning i hjerterota! 

Vi gleder oss til å skape julestemning for både store og små, med mulighet for avslapning og ettertanke i den ellers så hektiske julestria.  

Dørene åpner klokken 18:30. Det vil bli mulighet for å kjøpe seg forfriskninger og noe godt i glasset både før, under og etter konserten. 

Pris: Ordinær 150,- / Student 100,-  
GRATIS for alle skolekorpsmusikanter, og for elever ved Manger Folkehøgskule

Betal med Vipps (Krohnengen Brass Band #97985), kort, eller kontant i døren. 

Vi retter en stor takk til Grieg Foundation, Bergen kommune og Korpsglede for alle i regi av Sparebankstiftelsen SR-Bank og NMF Hordaland, som alle bidrar til å gjøre konserten mulig å gjennomføre.