I helgen gikk Hordablæsten av stabelen etter to lange år med korona-pause. Krohnengen Brass Band har jobbet dugnad og bidratt med alt fra instruktører til aspirantseminaret, konferansierer, dørvakter, catering, scenearbeidere og heiagjeng for alle årets deltakere.

Helgen har vært full av gode opplevelser og musikalske høydepunkter på løpende bånd.  Våre instruktører på aspirantseminaret lot seg imponere over alle de 91 aspirantene som deltok på seminaret, som kulminerte i en flott festkonsert med Manger Musikklag!

Vi gratulerer alle deltakere med vel gjennomført konkurranse! Vi i KBB er ekstra stolte av våre egne musikanter som leverte fantastiske konserter og solistopptredener.

Vi gratulerer Henrik Rydland Anundsen, som spiller solokornett både hos oss og i Skodvin Skulemusikk med seier i 2. divisjon brass og gruppepris til kornettene. Videre gratulerer vi Tormod Berven Skjerve, som spiller slagverk hos oss og i Krohnengen Skoles Musikkorps, med en andreplass i sin solistklasse og andreplass i 2. divisjon brass!

Hordablæsten 2022 er historie og vi takker NMF Hordaland for vel gjennomført arrangement og for kjekke dugnadsdager med kremen av norsk ungdom. Vi kan slå fast at det lover godt for fremtiden!