Når:lørdag 19. mars 202219.03.2022 kl. 19:00
Hvor:Peer Gynt-salen
Dirigent:Sindre Dalhaug
Pris:200,- / 100,-

Krohnengen Brass Band under ledelse av Sindre Dalhaug har gleden av å invitere til en helaften med fengende musikk, sammen med solo-euphoniumist Jannicke Eide Ellingsen og trompetsolisten Adam Rapa.

Konserten finner sted i Peer Gynt-salen, lørdag 19. mars klokken 19:00. Dørene åpner klokken 18:30, og det blir salg av forfriskninger både før, under og etter konserten. Vi lover et variert program og har lett frem både gamle og nye skatter i arkivet. Publikum får servert alt fra noen klassiske svisker til låter innen swing, funk, latin, pop.

Adam Rapa er et av de fremste trompetist-talentene i verden. Ryktet om Adam Rapas enorme musikalitet og instrumentale ferdigheter har spredt seg i rekordfart over hele verden de siste årene. Han er internasjonalt anerkjent som «a rising star» og er spesielt kjent for sine fantastiske tekniske ferdigheter og dype emosjonelle innlevelse. Under konserten med KBB får publikum høre ham spille spesialskrevet repertoar, med senkede skuldre og maksimal spilleglede!

Jannicke E. Ellingsen er tidligere solo euphonium i Krohnengen Brass Band gjennom flere år. For tiden jobber hun som utøvende musiker i Hærens musikkorps i Harstad, i tillegg til frilansoppdrag som instruktør og solist både nasjonalt og internasjonalt. 

Vi gleder oss stort til konserten og håper mange tar turen!

Inngang: 200,- / 100.-

Betal med Vipps (Krohnengen Brass Band #97985), kort, eller kontant i døren.

Vi retter en stor takk til våre støttespillere. Konserten gjennomføres med støtte fra Grieg Foundation og Bergen Kommune.