Når:onsdag 22. september 202122.09.2021 kl. 19:00
Hvor:Lungegaarden Kulturarena
Dirigent:Allan Withington
Pris:Gratis

Krohnengen Brass Band under ledelse av Allan Withington inviterer til sesongens andre konsert i Lungegaardens Kulturarena onsdag 22. september klokken 19:00. I tillegg er vi så heldige å ha med oss våre gode venner i Krohnengen Skoles Musikkorps, som ledes av sin nye dirigent Thorgeir Thunestvedt.

KBB åpner første avdeling med verket From Ancient Times, som ble skrevet av den belgiske komponisten Jan Van Der Roost til EM for brass i 2009. Verket er inspirert av musikk fra fortiden, mens tonespråket er av en mye mer moderne natur. From Ancient Times er et legendarisk verk som byr på stor variasjon og utfordringer i alle instrumentgrupper, i tillegg til at flere av korpsets solister får vist seg frem.

I andre avdeling får vi høre variert musikk fra Krohnengen Skoles Musikkorps under ledelse av sin dirigent Thorgeir Thunestvedt.

Tredje avdeling avsluttes av KBB i med god blanding variert musikk der vi også viser frem flere av våre solister.

GRATIS INNGANG
Konserten er gratis for alle. Dersom du har lyst til å støtte oss, er det fullt mulig å vippse Krohnengen Brass Band på #97985.

REGISTRERING OG SMITTEVERNTILTAK
Alle tilskuere må registrere seg i henhold til krav fra myndighetene. Dette gjøres enkelt og greit ved hjelp av at man bruker sin egen mobiltelefon og scanner en QR-kode som vil være tilgjengelig ved ankomst konsertlokalet.

Vi tar smittevern på alvor og publikum skal føle seg trygge på vårt arrangement. Arrangementet gjennomføres i tråd med de til enhver tid gjeldene krav og anbefalinger til smittevern som er gitt av nasjonale helsemyndigheter.

Smittevern kort oppsummert: Registrer deg som publikummer ved ankomst. Hold 1 meter avstand. Ha god hygiene og hold hendene rene. Hold deg hjemme hvis du er syk. Vis omtanke. Trygghet skaper vi sammen.

VEL MØTT!
Vi gleder oss til sesongens andre konsert sammen med våre venner i Krohnengen Skoles Musikkorps!