De fleste brikkene for sesongen 2016/2017 er falt på plass, men før den tid tar vi en velfortjent sommerferie. 2015/2016 har vært hektisk for korpset, akkurat sånn som vi liker det!

Ingenting tyder på at neste sesong blir mindre hektisk, og vi er glade for at mannskapet vi trenger for å nå nye høyder nå begynner å falle på plass. Vi håper dere gleder dere like mye som oss!

Nye medlemmer for sesongen 2016/2017 er:

Marita Strandborg – principal
Sivert Torsvik – solokornett
Frida Kristiansen Hjortug – solokornett
Martin Inge Grotle – kornett
Jannicke Eide Ellingsen – solo euphonium
Tuva Øysteinsdotter Undertun – 1. bariton

Vi har fremdeles noen ledig stoler på kornettrekken, og flere prøvespill avholdes i disse dager. Det er altså fremdeles håp for dem som ønsker bli med oss. Send en e-post til styret@kbb.no hvis du er interessert!

Vi er glade for å fortsette samarbeidet med Bjørn Breistein også neste sesong, og ser frem til gjesteopptredener fra Bjørn Sagstad og Eirik Gjerdevik.

Det er blitt sagt at å spille i et elitedivisjonskorps er som en 50% stilling, uten lønn. Det tar MYE tid, og som vanlig er det noen som rett og slett ikke finner nok timer i døgnet. De som i år forlater oss har i tillegg til det rent musikalske også lagt ned et stort arbeid i det organisatoriske. Eksempelvis har Marius og Helene begge sittet i styret og diverse komitéer. Helene har også, i tillegg til å være en av korpsets store musikalske profiler, også vært en av tidenes mest arbeidsomme slagverksbærere. Andre igjen, som vår avtroppende principal Kristine, har gått fryktløse inn i nye og store musikalske utfordringer og landet dem på strak arm.

Medlemmer som gir seg etter sesongen 2015/2016 er:

Marius Fevang Thorstensen
Kristine Brennesvik-Karlsen
Sindre Bowitz Larsen
Helene Reigstad
Synnøve Spildrejorde

Tusen takk for innsatsen, og lykke til videre! Vi høres!

Hold deg oppdatert på vår Facebook-side gjennom sommeren for mer informasjon om kommende sesong!