Loppemarked

Årets loppemarked nærmer seg med stormskritt og går av stabelen 12. og 13. mars 2005.

Continue reading

Konsert med KBB og De Tre Trompeter

Tirsdag 25. januar kl. 20:00 spiller Krohnengen Brass Band konsert med De Tre Trompeter i Sandvikskirken.

Continue reading

Årets dirigent 2004

Nettstedet 4barsrest.com har utropt Ray Farr til årets dirigent 2004. KBB gratulerer!

Continue reading

Julekonsert i Foldnes Kirke

Fredag 17. desember er KBB gjester hos Sotra Vest Skulekorps sin julekonsert i Foldnes Kyrkje. Konserten begynner kl 19.00

Continue reading

Julekonsert i Sandvikskirken

Årets første julekonsert går av stabelen i Sandvikskirken tirsdag 14. desember kl 20.00. Gjester er Haukeland Songlag.

Continue reading

KBB mot NM 2005

Tradisjonen tro starter KBB NM oppkjøringen i desember med et seminar. Dette går i år av stabelen i helgen 3-5 desember. For sjuende år på rad dirigeres KBB av Ray Farr til NM.

Continue reading

Kom i julestemning med KBB

I år spiller vi hele 5 julekonserter. 3 av de er i samarbeid med Haukeland Songlag. Her får du god anledning til å få den rette førjulstemingen.

Continue reading

3. plass til KBB i Siddis

Krohnengen hentet hjem en 3. plass i årets SIDDIS Brass. Under ledelse av Martin Winther fremførte KBB Martin sin “Brass Fest”. Publikumsresponsen var enorm!

Continue reading

Siddis Brass 2004

Til helgen reiser KBB til Stavanger for å delta i underholdningskonkurransen SIDDIS Brass. KBB blir dirigert av Martin Winther og vil fremføre “Brassfest”.

Continue reading

Uniformer søkes!

Denne sesongen har Krohnengen Brass Band 36 medlemmer. Det er veldig kjekt å ha full besetning og vel så det, men det medfører også en liten utfordring. Vi har ikke nok uniformer!

Continue reading

Konsert med Krohnengen Skoles Musikkorps

Sesongens andre konsert for KBB holdes sammen med Krohnengen Skoles Musikkorps (KSM). Konserten finner sted søndag 26. september kl 18.00 i Centralkirken (ved Fløybanen). På programmet fra KBB står bla. George Gershwin sin “Rhapsody in blue” med klaversolist fra våre egne rekker.

Continue reading

Kirkekonsert i Johanneskirken

Søndag 5. september kl 20.00 holder KBB sesongens første konsert. Med oss på denne konserten har vi organist Knut Chr. Janson. Her får du første anledning til å stifte bekjentskap med besetningen i KBB 2004/2005.

Continue reading

Sesongstart for Krohnengen Brass Band

Etter en vel fortjent sommerferie starter vi opp sesongen med øving tirsdag 17. august, og førskommende helg drar vi på seminar på Radøytunet.

Continue reading

© 2020 KBB

Up ↑